Let op! Routewijziging

Vanaf 15-05 t/m 21-07 is het dorpscentrum van De Kwakel afgesloten wegens herinrichting.

Komt u vanaf de N231 uit de richting Alphen aan de Rijn/ Nieuwkoop, dan kunt u deze volgen tot het kruispunt met de N196 (Aalsmeer). Vervolg u weg via de N196 tot de Watsonweg. Sla hier rechtsaf en rij door tot de Boterdijk. Via deze route is Poldersport bereikbaar.

Welkom bij

Poldersport

Poldersport de Kwakel

 

Dé plek voor leuke en sportieve team activiteiten in het prachtige polderlandschap van de Kwakel! Van Poldersurvivalen en zeskampen tot een Levend Voetbalspel, quakelgolf, boogschieten en high-land games. De outdoor activiteiten van Poldersport zijn uitermate geschikt voor bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en scholen die wel eens iets anders willen.

Onze outdoor activiteiten vinden plaats in een landschap met koeien, weilanden en brede sloten. Kortom: een niet voor de hand liggende en aparte locatie voor sportieve evenementen!

Poldersport plattegrond

Een greep uit onze

Arrangementen

Nieuw!

Het Polderfestival

Samen met je vrienden of collega’s genieten van een dag vol verrassingen, plezier en sportiviteit doe je tijdens het nieuwe concept: het Polderfestival. Deze dag bestaat uit sporten, lekker eten, drinken en entertainment! Alles wat je nodig hebt voor een te gekke en onvergetelijke dag.

Wilt u meer weten of een offerte ontvangen? Lees hier alles over het Polderfestival!

inspireer hier door

de ervaringen van voorgangers

Elmer van Osch
Elmer van Osch
28 Januari 2023
Alphen aan den Rijn Frietfeest
Alphen aan den Rijn Frietfeest
14 November 2022
Aad van der Weijden
Aad van der Weijden
6 November 2022
Ryan Louiszoon
Ryan Louiszoon
20 Oktober 2022
Leuk voor teambuilding
Maurits Smit
Maurits Smit
9 Oktober 2022
Zelfs in de kou en met regen leuk 🙂
Ricardo Schinning
Ricardo Schinning
30 September 2022
Enorm leuk voor jong en oud. Neem wel schone kleren mee want vies en nat is het wel. Goede en leuke begeleiding bij het parcours. Erg leuk om te doen en een aanrader voor kinderfeestjes!
Tim K
Tim K
27 September 2022
Frank van der Plas
Frank van der Plas
26 September 2022
Erg leuke dag gehad met ons werkuitje. Eerst het poldermodel gedaan en daarna de survival. Al met al de hele middag bezig geweest en de volgende dag goed spierpijn. Er zijn douches en omkleedruimtes aanwezig. Vergeet geen schone kleren en schoenen mee te nemen. Personeel vriendelijk en kundig en de verschillende (heel veel) onderdelen zijn erg leuk en van alle moeilijkheidsgraden aanwezig. Als afsluiter van de dag lekker buikschuiven. Zeker voor herhaling vatbaar.

Biologische Boerderij

Biologische boerderij

Sinds 2009 mag de Poldersportboerderij zich een biologische boerderij noemen. Simpel gezegd: ‘Op een biologische boerderij produceren gezonde dieren gezonde melk en lekkere vleesproducten’. Allereerst wordt er géén kunstmest en géén chemisch bestrijdingsmiddel gebruikt. Bovendien is er voldoende leef- en ligruimte voor de koeien. Ook het gebruik van antibiotica is maar heel beperkt toegestaan.

 

Boer zoekt vrouw bij Poldersport

zondag 8 maart 2020 was Boerin Annemiek met haar 5 mannen bij Poldersport in De Kwakel.  Het was een zeer geslaagde dag. Voor meer informatie zie onze nieuws pagina.

Goede hulp van Ons Tweede Thuis

Het werk op de boerderij wordt niet alleen door de boer gedaan. Elke werkdag krijgt de boer hulp van 9 “hulpboeren”. Deze hulpboeren zijn onderdeel van Ons Tweede Thuis waarbij Poldersport, samen met OTT het project heeft opgezet ‘Werkplek Poldersport’.

De hulpboeren hebben een klein beetje begeleiding nodig om alle dieren optimaal te verzorgen. Zij zorgen dat de koeien naar het weiland gaan, de kalveren te drinken krijgen en voorzien worden van hooi en stro. Het erf en het terras worden regelmatig geveegd, alle plantenbakken krijgen op tijd water enzovoorts. Natuurlijk doen ze ook typisch seizoenswerk zoals bomen snoeien en takkenbossen maken in de winter. Uiteraard wordt aan het eind van de middag al het vee nog eens voorzien van alles wat ze nodig hebben.

De koeien gaan weer naar buiten

Wil jij net als deze dames een lekker de beentjes strekken en de frisse polderlucht opsnuiven: kijk dan eens verder op deze site voor een leuk en sportief evenement voor jouw groep.

Poldersport

Nieuws

  • Alles
  • Nieuws

De Bankzitters gaan Poldersporten

Touzani vs Rarko bij Poldersport De Kwakel

Open inschrijving

Deze zomer GEEN Open Inschrijving

De koeien gaan weer naar buiten 2021

Blije koeien in de wei bij Poldersport

Touzani vs Rarko bij Poldersport

Touzani vs Rarko bij Poldersport De Kwakel

Boer Zoekt Vrouw bij Poldersport De Kwakel

Boer Zoekt Vrouw bij Poldersport De Kwakel

Stuk TV bij Poldersport

Kom jij ook net als STUK TV naar Poldersport!

Melk van Boeren van Amstel

Melk van De Boeren van Amstel

Bram Krikke bij Poldersport

Kom jij ook net als Bram Krikke Poldersporten!

Meest gestelde

Vragen

Levend voetbalspel | poldersport.com

Hoe kan ik boeken?

  1. Via het boekingsformulier op de website.
  2. Via e-mail: info@poldersport.com. Vergeet niet uw adresgegevens en telefoonnummer toe te voegen.
  3. Telefonisch: 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur).

Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Wat is het minimaal aantal deelnemers om bij Poldersport te boeken?

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Komt u met minder deelnemers, betaalt u voor 10 personen. Wanneer u geboekt heeft en er blijken minder deelnemers te zijn dan verwacht, kan dit tot twee weken van te voren worden aangepast. Poldersport hanteert een minimale opkomst van 75% van het bij de reservering opgegeven aantal deelnemers met een minimum van 10 personen. Dit aantal deelnemers wordt minimaal in rekening gebracht en kan tot 7 dagen voor aanvang aan ons door worden gegeven.

Als het regent, gaat het dan ook door?

De boeking gaat altijd door. Wanneer het heel hard regent of onweert, zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Wanneer het koud is of hard regent is het verstandig om een regenjack mee te nemen. Deze beschermt tegen wind en kou, zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect.

Welke kleding is het meest geschikt om te sporten bij Poldersport?

Sportkleding is perfect om in te sporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het verstandig om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs of slippers. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met een bril op wilt gaan sporten. Op deze manier verklein je de kans dat je deze verliest. Een handdoek en schone kleding zorgt ervoor dat je heerlijk kunt douchen en schoon verder kunt.

Is het mogelijk iets te eten en te drinken?

Wij kunnen een boerenlunch, polderbarbecue, broodjes, ijsjes en soep verzorgen. Wel dient u de lunch, barbecue of broodjes minimaal 3 dagen van te voren op te geven. Zie ook nog ons kopje eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Kan er na afloop van het sporten worden gedoucht?

Na afloop van het sporten is er de mogelijkheid om te douchen. Wij beschikken over 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en elk 2 douchecabines.

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Hoe kan ik betalen?

  1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.
  2. Pinnen aan de bar.
  3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

Waar blijft mijn kleding als ik die ben vergeten?

Als je kleding vergeet is dit bij ons geen probleem Alle gevonden kleding wordt door ons een week bewaard. Omdat de meeste kleding nat en vies is wordt het na een week vernietigd. Zorg er dus voor dat je niks vergeet!