Instructeur(s) gezocht

Voor 2019 zit de opleiding helaas al vol.

 

Instructeurs gezocht voor 2020!!

Hallo, ben jij 16 jaar of ouder en zou je het leuk vinden om bij Poldersport als instructeur werkzaam te zijn dan hebben wij nog plaats voor je.

In april 2020 start weer ons interne opleidingstraject. Dit houdt in dat we je een aantal weken achter elkaar 1 avond in de week gaan opleiden tot instructeur. Na dit interne opleidingstraject dien je nog een aantal keren met een ervaren instructeur mee te lopen om nog meer ervaring op te doen. Daarna mag je zelf een groep gaan begeleiden (examen). Als dit alles naar volle tevredenheid van ons is gegaan mag je als instructeur bij Poldersport komen werken. 

Wij werken op basis van oproep. Wij kunnen je geen vast dienstverband bieden omdat het werk afhankelijk is van de reserveringen.

Mocht je aan dit opleidingstraject willen deelnemen stuur ons dan een mailtje met je motivatie en je cv naar info@poldersport.com. Wij nodigen je dan in maart uit voor een kennismakingsgesprek. 

Zonder dit interne opleidingstraject is het niet mogelijk om bij Poldersport als instructeur te komen werken.

Misschien tot ziens.

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!