Poldersport De Kwakel, ook voor verenigingen / clubs!

Zoekt u voor uw vereniging / club een leuk en sportief uitje?
Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres.
Voor leden in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar oud hebben wij vele leuke activiteiten.

Wij hebben drie leuke Club arrangementen:

Dit arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Na deze uitleg gaat u onder begeleiding van deze instructeur ca. 1,5 uur lang een parcours volgen waarbij u op allerlei manieren een sloot gaat oversteken. Klimmen, slingeren, via een vlot etc. Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen.
De kosten bedragen € 13,75 p.p. (min.10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar), 
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
Dit arrangement bestaat uit: een ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Na deze uitleg gaat u onder begeleiding van deze instructeur de zeskamp doen. De zeskamp bestaat uit verschillende competitieonderdelen (in groepen allerlei spellen op het land, op het water of een combinatie ervan) met een maximale (netto) tijdsduur van 75 minuten. In de pauze is er limonade voor de deelnemers. Na de pauze gaan we verder met de survival. Ca. 1,5 uur lang op allerlei manieren een sloot oversteken. Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen. 
De kosten van dit programma bedragen € 19,75 p.p. (min. 10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar)
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
Dit arrangement bestaat uit: een ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Vervolgens gaan de kinderen onder begeleiding van deze Poldersportinstructeur de polder in. U gaat 2x 1,5 uur de survival doen. Als 'opwarmertje' doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze met voor de deelnemers limonade. Na de pauze wordt het uitdagender. Er zijn inmiddels zoveel onderdelen dat geen van de onderdelen een tweede keer hoeven te worden gedaan. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. 
De kosten bedragen € 19,75 p.p. (min.10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar) 
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
Voor begeleiders (trainers/coaches max. 2 per team) geldt dat zij voor hetzelfde tarief als de jeugd mee mogen sporten, indien gewenst.
 
 
Mocht u een optie willen nemen op een datum of willen reserveren, stuur dan een mailtje naar info@poldersport.com of bel ons even 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren)
 
Meenemen
Wij adviseren oude kleding en schoeisel (geen laarsen of open schoenen), een plastic tas om alle natte spullen weer in te kunnen doen en douchespullen. Een extra handdoek is geen overbodige luxe.
 
Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. U bent op doordeweekse dagen de gehele dag welkom bij Poldersport, zelfs na schooltijd en begin van de avond. Voor de zaterdag geldt dat het alleen in de ochtend mogelijk is om te komen sporten. Voor de club survival geldt een uiterste aankomsttijd voor de zaterdag van 11.00 uur. Voor de club survivalcombi en de club supersurvival geldt een uiterste aankomsttijd voor de zaterdag van 10.00 uur. Op zondag bent u de gehele dag welkom bij Poldersport. 
 
Eten 
Het is niet toegestaan om eigen consumpties bij ons op het terras of in de ontvangstruimte te nuttigen.
Wij kunnen voor u broodjes polderburger (broodje hamburger à € 3,25 per stuk) of broodjes ham, kaas of knakworst (à € 1,80 per stuk) verzorgen. Deze broodjes dienen wel van tevoren te worden besteld. 

Ervaringen van andere clubs!

Meisjeshockeyclub, 11 juni 2017: 
De groep heeft zich enorm vermaakt, was super!
 
Medusa, 15 april 2017:
Erg leuke en diverse dag gehad met enthousiaste begeleiders! voor ieder wat wils!
 
MHC Forcial, september 2016
Het evenement om het seizoen mee te beginnen. Teambuilding optima forma.
 
Dhr.Heyntz, Hockeyteam, juni 2016
Poldersport kan ik van harte aanbevelen. Mooie activiteiten onder professionele begeleiding. We komen zeker nog een keer langs. Enjoy the moment!
 
Hockeyclub Hisalis, MC1, juni 2016
Wow, supervet!
 
RKDES, mei 2016
Prima dag!

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Gevonden voorwerpen

Iets vergeten? geen probleem!

Indien u iets heeft laten liggen kunt u een gedetailleerde beschrijving van het voorwerp mailen naar info@poldersport.com. Onze medewerkers kunnen dan controleren of het voorwerp gevonden is.

Gevonden voorwerpen die zijn blijven liggen sturen wij niet op, deze kunt u af komen halen.
Wij zijn van 1 april tot eind oktober 7 dagen in de week geopend.

Natte kledingstukken bewaren wij uiterlijk 7 dagen, daarna wordt de kleding weggedaan.

Zorg er dus voor dat je niets vergeet!

Poldersport en haar medewerk(st)ers zijn nimmer aansprakelijk voor verlies, verduistering, diefstal of schade, direct of indirect, van of aan goederen van deelnemers.