Actief Bedrijfsuitje

Voor een actief bedrijfsuitje of teambuilding komt u naar Poldersport De Kwakel

Wilt u uw personeel een sportieve activiteit aanbieden? Of is het nodig dat alle neuzen weer dezelfde kant op komen te staan? Denk dan eens aan een actief bedrijfsuitje of actieve teambuildingsessie bij Poldersport De Kwakel. Een actief bedrijfsuitje is een leuke en leerzame manier om met uw personeel te bedanken of een aanzet geven om efficiënter samen te werken in de toekomst.

Bedrijfsuitje vanaf 10 personen

Bij Poldersport De Kwakel kunt u met een groep van 10 tot 500 personen terecht voor een sportief, actief bedrijfsuitje, met keuze uit 12 verschillende sportonderdelen die elk 1,5 tot 2 uur duren en 2 polderprogramma's. Uiteraard wordt de dag (of halve dag) sfeervol begonnen in de ontvangstruimte van de boerderij. Terwijl u van de koffie/thee en Kwakelse krentenwegge geniet vertelt een instructeur precies wat u moet weten, maar gelukkig vertelt hij/zij nog niet alles!

De activiteiten

De activiteiten waaruit u kunt kiezen zijn: Poldersurvival, Kanotocht, Zeskamp, Kwakelse-Highlandgames, Vlotten bouwen (en varen natuurlijk), Katapult schieten, Touwbrug bouwen, Levend tafelvoetbalspel, Quakelgolf, Poldermodel, Stuntvliegeren, Fietstocht (max.15 personen) en Handboogschieten. Als polderprogramma's hebben wij de supersurvival en de Hansje Brinker Experience. Alle sportonderdelen zijn te combineren met een vergaderarrangement.

Het is mogelijk om zowel een actief als een rustig programma samen te stellen zodat iedereen binnen uw bedrijf een leuke dag of middag kan hebben.

In overleg met de groepsleiding wordt van tevoren het programma samengesteld. 

Minstens zo belangrijk als het actieve gedeelte, is de periode om opgedane ervaringen uit te wisselen. Ook bij wisselprogramma’s komt iedereen weer tegelijk in de sfeervolle ontvangstruimte of op het terras om bij te praten en een consumptie te nuttigen. Rond het middaguur is het tijd voor een stevige boerenlunch met o.a. goed gevulde soep, kakelverse Kwakelse boerenroereieren, heerlijke broodjes van onze ambachtelijke bakker en lekkere vleeswaren van onze ambachtelijke slager.

Vrijwel alle programma’s van Poldersport eindigen met het finalenummer: de poldersurvival tocht. Hindernissen in alle categorieën en allemaal boven de Kwakelse sloten. Voor diegene die om welke reden dan ook niet mee kan doen, is er een alternatieve looproute langs de toestellen. Kleedruimtes met 16 douches, zorgen dat alle modder weer verdwijnt en dat iedereen weer fris met de barbecue of het buffet kan beginnen.

Reactie: "Samenwerken, grenzen verleggen en van binnen naar buiten denken. Het is echt heel gaaf!! "

Wij zijn geopend van begin april tot eind oktober. Het kantoor is het gehele jaar, tijdens kantooruren, bereikbaar.

 
 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!