Kidz Survival Combi

Heeft u een sportief of avontuurlijk kind? Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres voor zijn of haar kinderpartijtje. Wij bieden een programma van bijna 3 uur lang spellen, klimmen, tokkelen, survivallen en wie weet wel nat worden. Heerlijk! Wij verzorgen een onvergetelijk feestje.
 
Het feestje wordt ingeluid met de zeskamp. De kinderen worden opgedeeld in twee teams waarna ze minimaal zes uitdagende spellen tegen elkaar spelen. Denk aan een skippybal voor 4 personen, lopen in een draaiende ton, of fietsen waarbij je stuurt met je heup. Super leuk! Oh ja, welk team is het snelst? De zeskamp duurt ongeveer 75 minuten.
 
Na een korte pauze met limonade en wat lekkers voor iedereen, trekken de kinderen samen met de instructeur de polder in voor de poldersurvival. In de polder loopt de groep telkens opnieuw tegen een sloot aan. Steeds is er een manier om droog over te komen. Na een duidelijke uitleg van de instructeur mogen de kinderen het zelf gaan proberen. Of het nou een vlot, een trapeze, een touwzwaai, een touwbaanparcours of drijvende paddenstoelen zijn, de kinderen kunnen op eigen niveau en snelheid naar de overkant. Natuurlijk zit er in elke survival een opbouw die de instructeur afstemt op de groep. Als 'opwarmertje' doen we vaak eerst een onderdeel boven land of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens wordt het uitdagender. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. De ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Maakt u liever mooie foto’s vanaf het droge, dan hebben wij goed nieuws. Over iedere sloot is ook een bruggetje.
 
Na dit avontuur is het hoogstwaarschijnlijk dat niet alle kinderen/ouders hun kleding droog en schoon hebben gehouden. Vandaar dat wij zalig warme douches hebben om de zichtbare herinneringen af te spoelen. Na het douchen hebben wij een cadeautje voor de jarige en een stoer survival diploma voor alle kidz die het parcours hebben afgelegd. 
 
Het arrangement begint vanaf 10 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar oud, en is inclusief limonade, wat lekkers en het cadeautje voor de jarige (per reservering is er 1 cadeautje beschikbaar). Zorg ervoor dat ieder kind schone kleding, schoenen en een handdoek bij zich heeft. Wanneer het kouder of regenachtig is, is het verstandig ook een regenjack mee te nemen. Als de kinderen dan nat zijn beschermt deze ze tegen de wind en kou.
 
Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd ben u welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes aan vaste starttijden gebonden. Deze zijn 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00 uur.
 
Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. Voor de kidz Survival Combi geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdag.
De zaterdagmiddag is geheel voorbehouden voor groepen volwassenen.

Voor de zondag geldt dat het wel de gehele dag mogelijk is.

 
Het is niet toegestaan eigen etenswaren en consumpties mee te nemen en te nuttigen op het terrein van Poldersport
 
 
 
Tot snel!
 
Wilt u alvast een leuke uitnodiging voor het verjaardagsfeestje, download hier één van onze kidz uitnodigingen.

 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!