Actieve bedrijfsuitjes en teambuilding

Actieve bedrijfsuitjes (zowel lekker sportief als rustig aan) of actieve teambuilding sessies zijn een uitzonderlijk leuke en leerzame manier om met uw personeel bepaalde doelen te behalen zoals bijvoorbeeld de neuzen weer één kant op te krijgen of efficiënter samen te werken in de toekomst.

Voor actieve bedrijfsuitjes komt u naar Poldersport De Kwakel

Poldersport verzorgt al haar activiteiten op één locatie, dus ook alle actieve teambuidling sessies en actieve bedrijfsuitjes. Dit garandeert een flexibele werkwijze!

Bij Poldersport De Kwakel kunt u met een groep van 10 tot 500 personen terecht voor een actief bedrijfsuitje, met keuze uit 12 verschillende sportonderdelen die elk 1,5 tot 2 uur duren en 2 polderprogramma's. Uiteraard wordt de dag sfeervol begonnen in de ontvangstruimte van de boerderij. Terwijl u van de koffie/thee en Kwakelse krentenwegge geniet vertelt een instructeur precies wat u moet weten, maar gelukkig vertelt hij/zij nog niet alles!
 

De activiteiten

De activiteiten waaruit u kunt kiezen zijn: Poldersurvival, Kanotocht, Zeskamp, Kwakelse-Highlandgames, Vlotten bouwen (en varen natuurlijk), Katapult schieten, Touwbrug bouwen, Levend tafelvoetbalspel, Quakelgolf, Poldermodel, Fietstocht (max.15 personen) en Handboogschieten. Als polderprogramma's hebben wij de Supersurvival en de de Hansje Brinker Experience. Alle sportonderdelen zijn te combineren met een vergaderarrangement.

Het is mogelijk om zowel een actief en een rustig programma samen te stellen zodat een ieder binnen uw bedrijf een leuke dag of middag kan hebben. Dit is alleen mogelijk als uw totale groep uit minimaal 25 personen bestaat.

In overleg met de groepsleiding wordt van tevoren het programma samengesteld. 

Minstens zo belangrijk als het actieve gedeelte, is de periode om opgedane ervaringen uit te wisselen. Ook bij wisselprogramma’s komt iedereen weer tegelijk in de sfeervolle ontvangstruimte of op het terras om bij te praten en een consumptie te nuttigen. Rond het middaguur is het tijd voor een stevige boerenlunch met o.a. goed gevulde soep met diverse luxe harde- en zachte luxe belegde broodjes. Broodjes van onze ambachtelijke bakker en lekkere vleeswaren van onze ambachtelijke slager.

Vrijwel alle programma’s van Poldersport eindigen met het finalenummer: de poldersurvival tocht. Hindernissen in alle categorieën en allemaal boven de Kwakelse sloten. Voor diegene die om welke reden dan ook niet mee kan doen, is er een alternatieve looproute langs de toestellen of een andere rustige activiteit. Kleedruimtes met 28 douches,(12 gemeenschappelijke douches en 2 douchescabines per kleedkamer)  zorgen ervoor dat alle modder weer verdwijnt en dat iedereen weer fris met de barbecue of het buffet kan beginnen.

Reactie: "Samenwerken, grenzen verleggen en van binnen naar buiten denken. Het is echt heel gaaf!! "

Wij zijn geopend van begin april tot eind oktober. Het kantoor is het gehele jaar, tijdens kantooruren, bereikbaar.

 

Ervaringen van andere bedrijven!

KLM, diverse data 2017:
Zeer compleet en verzorgd programma! Uitstekend als teamuitje!
 
Van Gevel tot Gevel, 24 juni 2017:
Een aanrader, voor jong en oud, voor een ieder die op zoek is naar een actief dagje uit.
 
3DHubs, 14 juni 2017:
Heel erg gelachen, een fantastische dag!! Perfect voor bedrijfsuitje!
 
MHI Vestas Offshore, 7 juni 2017:
Met mooi weer een topdag! Zeer gezellig en professionele begeleiding. Goed eten en gezellige ontspannen sfeer.
 
Damtours, 7 juni 2017:
Erg leuke en sportieve teambuilding! Zeker een aanrader!
 
Politie Noord-Holland, 30 augustus 2016
Er werd goed naar de groep gekeken. Het was ontzettend goed verzorgd. Het was een heerlijke dag. We hebben ontzettend genoten. Ook topbegeleiding bij de diverse onderdelen. Escaperoom was ook helemaal super!
 
Restaurant 't Gat van Nederland, augustus 2016
Superleuk, je voetl je weer kind. Geweldig.
 
NKI/AVL, 24 juni 2016
Mede dankzij het zonnige weer en de goede begeleiding waren de teambuilding (buiten) activiteiten zeer geslaagd. Een aanrader voor grote groepen die van een (kleine) uitdaging houden.
 
PWC, 9 juni 2016
Leuke en gevarieerde onderdelen, kundige instructeurs. Kortom fantastische dag.
 
VU Amsterdam, 6 juni 2016
Met de studievereniging heeft het bestuur haar commissies bedankt d.m.v. een poldersportactiviteit. Wij werden weer even kind en genoten vanal het spektakel boven het water. Het was een topdag.
 
LIMES International, 7 juni 2016
Het was geweldig! Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Bedankt voor de goede service, het enthousiasme en het leuke personeel. 
 
Sint Fransiscus Gasthuis, 21 mei 2016
Fijne enthousiaste instructeurs en leuk al die beesten in het weiland. Heerlijk actief dagje gehad!
 
Brandweer Haarlem, 6 maart 2016
Leuke activiteiten! Ziet er goed uit, mooie douchegelegenheid. Wij hebben een zeer gezellig dag gehad.
 
GGD, 16 september 2015
Topdag voor teambuilding!
 
Gunther, 13 september 2015
Samen met onze collega's een onvergetelijke ervaring gehad bij Poldersport in De Kwakel. Alles tot in de puntjes geregeld met perfecte begeleiding. Waterplezier gegarandeerd!!
 
De Volendammers, mei 2015
Het was een superleuke dag. Spierpijn van het lachen en een ruime keuze qua activiteiten. We hebben een superleuke, gezellige en actieve dag gehad. Bedankt!!
 
Fitness Zuidas 27 september 2014
Hartstikke leuk uitje, alles zat erin. Gezelligheid, goede begeleiding, hoog sportiviteitsgehalte! zeker voor herhaling vatbaar. BBQ was ook heerlijk. Dank jullie wel voor deze fantastische dag.
 
Cordaan, 12 september 2014
Je leert collega's van een andere kant kennen. Een leuke manier om sportief met elkaar bezig te zijn en natuurlijk met en om elkaar te lachen. 1 team, 1 doel: iedereen moet nat (en dat is gelukt)!. 
 
KLM Catering, 11 september 2014
Het is een fantastische manier om een teambuildingsdag te houden. Houd alleen rekening met spierpijn de volgende dag, haha.
 
Gemeente Ouder-Amstel, 4 september 2014
Niets moet, alles mag. Dat maakt het een ontspannen en gezellig uitje voor iedereen.
 
Veiligheidsregio Kennemerland, 23 augustus 2014
Teambuilding ploeg 2 brandweer Kennemerland, post Heemskerk: Fantastische middag / avond gehad. Veel lol, superleuke dag gehad. Voor herhaling vatbaar en voor alle leeftijden!
 
Rabobank juli 2014
Een zeer leuk, sportief en gezellige teamactiviteit. De begeleiding was prima en wij zullen zeker terugkomen.
 
Stadsdeel Zuid-Amsterdam, 24 juni 2014.
Dikke pret verzekerd! Wij hebben genoten van het begin tot het einde.
 
Ruth Richardson – Hoogheemraadschap van Rijnland  – 12-09-2013
De eerste indruk was ‘Oh my god! Dit lukt ons nooit, uiteindelijk viel het mee en was het vet gaaf!’. De activiteit helpt ons bij het verbeteren van de organisatie. Met name het van buiten naar binnen denken, samenwerken en het over de grenzen van de afdelingen heen kijken, kortom: een mooie plek, waar droog blijven geen optie is!!

Heeft u ook een leuke dag bij Poldersport gehad? Deel dan uw verhaal met andere sporters! Graag ontvangen wij uw mening via info@poldersport.com. Alvast bedankt!

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!
 

Film bedrijven

 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: