Kidz Supersurvival

Heeft u de Kidz Survival Combi bekeken maar wilt u liever niet de zeskamp doen, dan is er de Kidz Supersurvival.

De Kidz Supersurvival is een programma waarbij de kinderen 2 x 1,5 uur gaan klimmen, klauteren, zwaaien, tokken en survivallen met tussendoor een kleine pauze. Voor de echte sportieve en avontuurlijke kinderen een uitdaging.

 
Na ontvangst met limonade,koffie en thee trekken de kinderen samen met de instructeur de polder in voor de poldersurvival. Als 'opwarmertje' doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze. Na de pauze wordt het uitdagender. Er zijn inmiddels zoveel onderdelen dat geen van de onderdelen een tweede keer hoeft te worden gedaan. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. Of het nou een vlot, een trapeze, een touwzwaai, een touwbaanparcours of drijvende paddenstoelen zijn, de kinderen kunnen op eigen niveau en snelheid naar de overkant. Natuurlijk zit er in elke survival een opbouw die de instructeur afstemt op de groep.
De ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Maakt u liever mooie foto’s vanaf het droge? Dan hebben wij goed nieuws, over iedere sloot is er namelijk een bruggetje.
 
Na dit survival avontuur is het hoogstwaarschijnlijk dat niet alle kinderen/ouders hun kleding droog en schoon hebben gehouden. Vandaar dat wij heerlijke warme douches hebben om de zichtbare herinneringen af te spoelen. Na het douchen hebben wij een cadeautje voor de jarige jop (per reservering is er 1 cadeautje beschikbaar) en een stoer surival diploma voor alle kidz die hebben laten zien hoe goed ze het parcours hebben afgelegd.
 
Het arrangement begint vanaf 10 kinderen, van 8 t/m 16 jaar oud en is inclusief limonade vooraf, wat lekkers, het cadeautje voor de jarige (per reservering is er 1 cadeautje beschikbaar) en een survival diploma. Zorg ervoor dat ieder kind/ouder schone kleding, schoenen en een handdoek bij zich heeft. Wanneer het kouder of regenachtig is, is het verstandig ook een regenjack mee te nemen. Als de kinderen dan nat zijn beschermt deze ze tegen de wind en kou. Wij sportievelingen gaan altijd door, ook al gaat het regenen!
 
Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd of begin van de avond bent u van harte welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes aan vaste starttijden gebonden. Deze zijn 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00 uur.

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. Voor de Kidz Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdag.

Voor de zondag  geldt dat het wel de gehele dag mogelijk is.

 
Het is niet toegestaan eigen etenswaren en consumpties mee te nemen en te nuttigen op het terrein van Poldersport.
 
 
 
Tot snel!
 
 
Download hier onze kidz uitnodigingen en nodig al je vriendjes uit!
 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!