Eten en drinken

Boekt u een arrangement bij ons? Dan ontvangen wij u met koffie en thee en een heerlijke Kwakelse krentenwegge van het huis. Het is ook mogelijk om lekker uitgebreid te eten en te drinken voor of na het sporten. Zo kunt u vanaf 10 personen een (luxe) boerenbarbecue of een boerenlunch combineren met een sportonderdeel. Deze dient u wel minimaal 3 dagen van tevoren bij ons te reserveren. Ook kunt u lekkere broodjes en soep bij ons nuttigen. Ons brood en vlees/vleeswaren worden vers geleverd door de ambachtelijke bakker en slager. Onze complete menukaart vindt u hieronder.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons diverse zoete en hartige snacks te bestellen. Wij hebben snoep, ijsjes, koeken, chips, dorito’s met dipsaus en nootjes. Ook kunt u bij ons warme hapjes voor bij de borrel laten serveren of een lekker stuk taart voor bij de koffie.

Dieetwensen

Heeft u specifieke wensen? Of een dieet of allergie? Laat het ons dan even weten, dan houden we hier graag rekening mee. Zo kunnen we bijvoorbeeld heerlijke vegetarische lekkernijen voor u serveren. Ook kunnen wij voor de boerenbarbecue bijvoorbeeld halal vlees en/of vis bieden. Denk aan een lekkere garnalenspies of een verse moot zalm. Voor een uitbreiding met visproducten geldt een meerprijs van €5,00 per persoon.

Let op: Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan op ons terrein, tenzij anders is afgesproken.

 

MENU

Boerenlunch (vanaf 10 personen)    € 14,50 p.p.

Koffie/thee/boerenmelk, soep en diverse harde- en zachte luxe belegde broodjes.

 

Boerenbarbecue (vanaf 10 personen) € 24,75 p.p.

Onze boerenbarbecue heeft een mooi vleesaanbod met ruim 5 stuks vlees per persoon, bestaande uit: Saté, shaslick, olijfspies, gemarineerde kalkoenfilet, hamburger, karbonade en worstje. Onze boerenbarbecue bestaat verder uit: kartoffel-, pasta- en groene salade, stokbrood en kruidenboter, knoflook-, barbecue-, grill- en satésaus. Na afloop is verse koffie en thee. De prijs is exclusief overige consumpties.

 

 

Luxe Boerenbarbecue (vanaf 10 personen) € 34,75 p.p.

Onze luxe boerenbarbecue heeft een mooi vlees/vis aanbod met 6 stuks vlees/vis per persoon, bestaande uit: Visspies, rundersatéstokje, zalm, shaslick, gemarineerde kalkoenfilet en gemarineerde biefstuk. Onze luxe boerenbarbecue bestaat verder uit: groene salade (met feta, tomaat etc.) pasta-, fruit- en kartoffelsalade, stokbrood en kruidenboter, knoflook-,barbecue, grill- en satésaus. Na afloop is verse koffie en thee. De prijs is exclusief overige consumpties.

 

Consumpties
Frisdrank/AA-drank              € 2,00 per consumptie
Bier                                    € 2,25 per consumptie
Diverse sportdranken           € 2,95 per consumptie
Wijnen  / Speciaal bieren      € 2,95 per consumptie

 

Broodjes en soep

 Broodje Polderburger

 € 3,25 per stuk

 Broodje ham/kaas

 € 1,80 per stuk

 Broodje knakworst

 € 1,80 per stuk

 Gesorteerde hapjes

 € 4,00 per 5 stuks

 Soep

 € 2,50 p.p.


Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!
 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: