Eten en drinken

Heerlijk

Genieten

Diverse zoetigheden en snacks

Boekt u een arrangement bij ons? Dan ontvangen wij u met koffie en thee en een plak heerlijke Kwakelse krentenwegge van het huis. Het is ook mogelijk om lekker uitgebreid te eten en te drinken voor of na het sporten. Zo kunt u vanaf 10 personen een (luxe) boerenbarbecue of een boerenlunch combineren met een sportonderdeel. Deze dient u wel minimaal 3 dagen van tevoren bij ons te reserveren. Ook kunt u lekkere broodjes en soep bij ons nuttigen. Ons brood en vlees/vleeswaren worden vers geleverd door de plaatselijke ambachtelijke bakker en slager. Onze complete menukaart vindt u hieronder.

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons diverse zoete en hartige snacks te bestellen. Wij hebben snoep, ijsjes, koeken, chips, dorito’s met dipsaus en nootjes. Ook kunt u bij een heerlijke borrelplank bestellen voor bij de borrel.

Dieetwensen
Heeft u specifieke wensen? Of een dieet of allergie? Laat het ons dan even weten, dan houden we hier graag rekening mee. Zo kunnen we bijvoorbeeld heerlijke vegetarische lekkernijen voor u serveren. Ook kunnen wij voor de boerenbarbecue bijvoorbeeld halal vlees regelen of de boerenbarbecue uitbreiden met vis. Denk aan een lekkere garnalenspies of een verse moot zalm. Voor een uitbreiding met visproducten geldt een meerprijs van €5,00 per persoon.

Let op: Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan op ons terrein, tenzij anders is afgesproken.

Sfeervolle ontvangstruimte bij Poldersport De Kwakel. Een echte buitensport locatie
Boerenbarbecue bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Kies jouw

Menu

Minstens zo belangrijk als het actieve gedeelte, is de periode om opgedane ervaringen uit te wisselen. Ook bij wisselprogramma’s komt iedereen weer tegelijk in de sfeervolle ontvangstruimte of op het terras om bij te praten en een consumptie te nuttigen.

BOERENLUNCH

(vanaf 10 personen)   € 17,50 p.p.

Koffie/thee/boerenmelk, jus d’orange, huisgemaakte soep en diverse harde- en zachte luxe belegde broodjes.

Ontvangstruimte Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

CONSUMPTIES

Product

Prijs

Frisdrank€ 2,25
Bier€ 2,75
Sportdranken / AA-drank / Flesje Spa Blauw€ 3,00
Wijnen en speciaal bieren€ 3,50
barbecue

BOERENBARBECUE

(vanaf 10 personen) € 32,50 p.p.

Onze boerenbarbecue heeft een mooi vleesaanbod met ruim 5 stuks vlees per persoon, bestaande uit: Saté, shaslick, olijfspies, gemarineerde kalkoenfilet, hamburger, karbonade en worstje. Onze boerenbarbecue bestaat verder uit: kartoffel-, pasta- en groene salade, stokbrood en kruidenboter, knoflook-, barbecue-, grill- en satésaus. Na afloop is er voor een ieder een heerlijk ijsje van ijsbaart. En voor wie dat wil natuurlijk verse koffie en thee.

Het is mogelijk om deze boeren barbecue uit te breiden met vis. Hiervoor geldt een meerprijs van € 5,00 p.p.

De prijs is exclusief overige consumpties.

Wij zetten het buffet voor u klaar, u dient het vlees zelf te bereiden.
Bij de barbecue is het mogelijk een kok in te huren tegen een meerprijs p.p.

Slecht weer tip: U zit tijdens de barbecue altijd droog, kleed u wel naar het weer.

boeren barbecue luxe

LUXE BOERENBARBECUE

(vanaf 10 personen) € 42,50 p.p.

Onze luxe boerenbarbecue heeft een mooi vlees/vis aanbod met 6 stuks vlees/vis per persoon, bestaande uit: Visspies, rundersatéstokje, zalm, shaslick, gemarineerde kalkoenfilet en gemarineerde biefstuk. Onze luxe boerenbarbecue bestaat verder uit: groene salade (met feta, tomaat etc.) pasta-, fruit- en kartoffelsalade, stokbrood en kruidenboter, knoflook-,barbecue, grill- en satésaus. Na afloop is er voor een ieder een heerlijk ijsje van ijsbaart. En voor wie dat wil natuurlijk verse koffie en thee.

De prijs is exclusief overige consumpties.

Wij zetten het buffet voor u klaar, u dient het vlees en de vis zelf te bereiden.
Bij de barbecue is het mogelijk een kok in te huren tegen een meerprijs p.p.

Slecht weer tip: U zit tijdens de barbecue altijd droog, kleed u wel naar het weer.

Meest gestelde

Vragen

Hoe kan ik boeken?

  1. Via het boekingsformulier op de website.
  2. Via e-mail: info@poldersport.com. Vergeet niet uw adresgegevens en telefoonnummer toe te voegen.
  3. Telefonisch: 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur).

Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Wat is het minimaal aantal deelnemers om bij Poldersport te boeken?

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Komt u met minder deelnemers, betaalt u voor 10 personen. Wanneer u geboekt heeft en er blijken minder deelnemers te zijn dan verwacht, kan dit tot twee weken van te voren worden aangepast. Poldersport hanteert een minimale opkomst van 75% van het bij de reservering opgegeven aantal deelnemers met een minimum van 10 personen. Dit aantal deelnemers wordt minimaal in rekening gebracht en kan tot 7 dagen voor aanvang aan ons door worden gegeven.

Als het regent, gaat het dan ook door?

De boeking gaat altijd door. Wanneer het heel hard regent of onweert, zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Wanneer het koud is of hard regent is het verstandig om een regenjack mee te nemen. Deze beschermt tegen wind en kou, zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect.

Welke kleding is het meest geschikt om te sporten bij Poldersport?

Sportkleding is perfect om in te sporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het verstandig om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs of slippers. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met een bril op wilt gaan sporten. Op deze manier verklein je de kans dat je deze verliest. Een handdoek en schone kleding zorgt ervoor dat je heerlijk kunt douchen en schoon verder kunt.

Is het mogelijk iets te eten en te drinken?

Wij kunnen een boerenlunch, polderbarbecue, broodjes, ijsjes en soep verzorgen. Wel dient u de lunch, barbecue of broodjes minimaal 3 dagen van te voren op te geven. Zie ook nog ons kopje eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Kan er na afloop van het sporten worden gedoucht?

Na afloop van het sporten is er de mogelijkheid om te douchen. Wij beschikken over 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en elk 2 douchecabines.

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Hoe kan ik betalen?

  1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.
  2. Pinnen aan de bar.
  3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

Waar blijft mijn kleding als ik die ben vergeten?

Als je kleding vergeet is dit bij ons geen probleem Alle gevonden kleding wordt door ons een week bewaard. Omdat de meeste kleding nat en vies is wordt het na een week vernietigd. Zorg er dus voor dat je niks vergeet!