Uw familiedag vieren bij Poldersport De Kwakel

Het organiseren van een familiedag is een ideale manier om met de familie een dag / middag iets leuks doen of een jubileum te vieren! Voor een unieke familiedag bent u bij Poldersport aan het juiste adres.

De actieve familiedag voor jong en oud!

Wij hebben activiteiten voor jong en oud. Voor de actieve mensen zijn er leuke uitdagende activiteiten maar ook voor de mensen die het graag iets rustiger aan doen is er volop vertier. Het is ook mogelijk om zowel een actief als een rustig programma samen te stellen ( alleen mogelijk bij een totaal aantal deelnemers van 20 personen of meer). Qua rustige activiteiten moet u denken aan: kanovaren, Quakelgolf, handboogschieten, fotopuzzeltocht of een fietstocht (max. 15personen).

Jongeren vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan alle activiteiten mits zij kunnen zwemmen, anders wordt er gezorgd voor een zwemvest. Voor jongeren tot en met 7 jaar hebben wij geen activiteiten.

Voor diegene die, om welke reden dan ook, niet mee kan doen aan het actieve programma, is er een alternatieve looproute langs alle onderdelen.

Poldersport is heel flexibel bij het invullen van het sportieve programma. Op de dag zelf kunt u nog wisselen van activiteit bv. vanwege weersomstandigheden. Grote groepen kunnen in dezelfde periode aan verschillende activiteiten deelnemen.

Stel uw eigen middag- of dagprogramma samen. Wilt u ontvangst met koffie en gebak, een smakelijke boerenlunch en/of afsluitend een heerlijke barbecue of buffet? Wij regelen het voor u.

Het is helaas niet mogelijk om een zaal te huren zonder gebruik te maken van onze activiteiten.

Reactie: “Gezellig, lachen, zeker doen.”

Prijzen voor de sportprogramma's voor de familiedagen zijn in overeenstemming met de prijslijst, met uitzondering van:

- Jongeren van 8 t/m 16 jaar, hiervoor gelden vor het sporten jeugdprijzen
- deelnemers in de leeftijd van 65 jaar en ouder, zij mogen gratis sporten.
 

Film

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: