Wandelen door de Kwakel - Gras onder je voeten

De Kwakel staat bekend om de schitterende uitgestrekte polders en ongerepte natuur. Het landschap kenmerkt zich door de rustieke, oud Hollandse uitstraling die u regelmatig terugziet in de schitterende schilderijen van de Hollandse meesters.  Als u besluit te gaan wandelen door de polders van de Kwakel, maakt ook ú kennis met al het schone wat de Kwakel te bieden heeft. U zult nieuwsgierige koeien tegenkomen op uw pad, en de geur van versgemaaid gras inademen.

Wandelen in de Kwakel buiten de bestaande paden

Wilt u ook eens avontuurlijk uitwijken van de getreden paden? Klauter dan eens over een afrastering en geniet van het schitterende landschap van de Kwakel zonder dat u hinder ondervindt van auto's en fietsers.

Wandelen in de Kwakel als rustig alternatief

Bent u niet zo sportief aangelegd, of heeft u last van een beperking die het wat lastig maakt om aan onze overige activiteiten mee te doen? Dan is wandelen door de Kwakel een heerlijk alternatief! Poldersport heeft een hele leuke fotopuzzeltocht opgezet die u in alle rust en op uw eigen tempo door de Kwakelse polder heenleidt.
Lijkt dit u wat? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over wandelen door de Kwakel in combinatie met onze fotopuzzeltocht!

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: