Voor jeugdverenigingen

Kleine

Introductie

Zoekt u voor uw jeugdvereniging / club een leuk en sportief uitje?

Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres.
Voor leden in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar oud hebben wij vele leuke activiteiten.

Wij hebben drie leuke Club arrangementen.

 1. Club Survival Basic arrangement, ca. 2 uur durend arrangement
 2. Club Survival Combi arrangement, ca. 3,5 uur durend arrangement
 3. Club Supersurvival arrangement, ca. 3,5 uur durend arrangement

U bent welkom van maandag t/m zaterdag. Op zondag zijn wij gesloten.

Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina

Vliegen tapijt

Kies jouw

Arrangement

groene mat en mikadobaan

Club Survival Basic 

ca. 2 uur durend arrangement

Dit arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Na deze uitleg gaat u onder begeleiding van deze instructeur ca. 1,5 uur lang een parcours volgen waarbij u op allerlei manieren een sloot gaat oversteken. Klimmen, slingeren, via een vlot etc. Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen.

Programma

 • Aankomst met koffie en thee
 • Club survival, ca. 1,5 uur
 • Douchen en omkleden

Kosten: € 17,00 p.p. (min.10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar)
Kosten: € 18,00 p.p. (Extra pakket: met limonade en zakje chips)

Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina

Club Survival Combi

ca. 3,5 uur durend arrangement

Dit arrangement bestaat uit: Ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Na deze uitleg gaat u onder begeleiding van deze instructeur de zeskamp doen. De zeskamp bestaat uit verschillende competitieonderdelen (in groepen allerlei spellen op het land, op het water of een combinatie ervan) met een maximale (netto) tijdsduur van 75 minuten. In de pauze is er limonade voor de deelnemers. Na de pauze gaan we verder met de survival. Ca. 1,5 uur lang op allerlei manieren een sloot oversteken. Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen.

Programma

Voor begeleiders (trainers/coaches max. 3 per team) geldt dat zij voor hetzelfde tarief als de jeugd mee mogen sporten, indien gewenst.

 • Aankomst met koffie en thee
 • Zeskamp, ca. 75 minuten
 • Pauze
 • Club survival, ca. 1,50 uur
 • Douchen en omkleden

Kosten: € 24,50 p.p. (min. 10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar)
Kosten: € 25,50 p.p. (Extra pakket: met limonade en zakje chips)

Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina

Club Supersurvival

ca. 3,5 uur durend arrangement

Dit arrangement bestaat uit: een ontvangst met koffie en thee. Vervolgens krijgt u uitleg van een Poldersportinstructeur betreffende het programma. Vervolgens gaan de kinderen onder begeleiding van deze Poldersportinstructeur de polder in. U gaat 2x 1,5 uur de survival doen. Als ‘opwarmertje’ doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze met voor de deelnemers limonade. Na de pauze wordt het uitdagender. Er zijn inmiddels zoveel onderdelen dat geen van de onderdelen een tweede keer hoeven te worden gedaan. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop.

Programma

Voor begeleiders (trainers/coaches max. 3 per team) geldt dat zij voor hetzelfde tarief als de jeugd mee mogen sporten, indien gewenst.

 • Aankomst met koffie, thee en limonade
 • Makkelijke survival onderdelen, ca. 1,50 uur
 • Pauze
 • Uitdagende survival onderdelen, ca. 1,50 uur
 • Douchen en omkleden

Kosten: € 24,50 p.p. (min.10 jongeren in de leeftijd van 8 t/m 16 jaar)
Kosten: € 25,50 p.p. (Extra pakket: met limonade en zakje chips)

Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina

extra

Informatie

Catamaran kano-touwtrekken

Meenemen
Wij adviseren oude kleding en schoeisel (geen laarzen, slippers of open schoenen), een plastic tas om alle natte spullen weer in te kunnen doen en douchespullen. Een extra handdoek is geen overbodige luxe.

Eten
Het is niet toegestaan om eigen consumpties bij ons op het terras of in de ontvangstruimte te nuttigen. Wij kunnen voor u broodjes polderburger (€ 3,50 per stuk) of broodjes ham of kaas ( € 2,50 per stuk) of (runder)knakworst (€ 2,25 per stuk) verzorgen.  Deze broodjes dienen wel van tevoren te worden besteld. Kannen limonade zijn à  € 4,00 per kan bij de bar verkrijgbaar.

Tijden

Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. U kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd en zelfs begin van de avond bent u welkom. Op woensdagmiddagen zijn activiteiten alleen mogelijk op vaste tijden:  13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00uur of later.

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. De zaterdagmiddag is bij Poldersport exclusief voorbehouden aan groepen volwassenen. Voor de Club Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdagochtend en voor de Club Survival Combi en de Club Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdagochtend.

Wij zijn op zondag gesloten.

Deelnemers
Poldersport gaat voor bovenstaande arrangementen uit van minimaal 10 betalende deelnemers. Met minder personen komen is mogelijk echter de rekening is voor minimaal 10 personen. Indien u als ouders mee zou willen doen, om zo toch aan die minimaal 10 betalende deelnemers te komen, is dit toegestaan.

Wat zeggen onze klanten

Meest gestelde

Vragen

xx

Hoe kan ik boeken?

 1. Via het boekingsformulier op de website.
 2. Via e-mail: info@poldersport.com. Vergeet niet uw adresgegevens en telefoonnummer toe te voegen.
 3. Telefonisch: 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur).

Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Let op!! Indien u de aanvraag indient via een hotmail.com of hotmail.nl account kan het zo zijn dat onze reactie in uw spam terecht komt. Graag hier rekening mee houden.

Wat is het minimaal aantal deelnemers om bij Poldersport te boeken?

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Komt u met minder deelnemers, betaalt u voor 10 personen. Wanneer u geboekt heeft en er blijken minder deelnemers te zijn dan verwacht, kan dit tot twee weken van te voren worden aangepast. Poldersport hanteert een minimale opkomst van 75% van het bij de reservering opgegeven aantal deelnemers met een minimum van 10 personen. Dit aantal deelnemers wordt minimaal in rekening gebracht en kan tot 7 dagen voor aanvang aan ons door worden gegeven.

Als het regent, gaat het dan ook door?

De boeking gaat altijd door. Wanneer het heel hard regent of onweert, zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Wanneer het koud is of hard regent is het verstandig om een regenjack mee te nemen. Deze beschermt tegen wind en kou, zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect.

Welke kleding is het meest geschikt om te sporten bij Poldersport?

Sportkleding is perfect om in te sporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het verstandig om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs of slippers. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met een bril op wilt gaan sporten. Op deze manier verklein je de kans dat je deze verliest. Een handdoek en schone kleding zorgt ervoor dat je heerlijk kunt douchen en schoon verder kunt.

Is het mogelijk iets te eten en te drinken?

Wij kunnen een boerenlunch, polderbarbecue, broodjes, ijsjes en soep verzorgen. Wel dient u de lunch, barbecue of broodjes minimaal 3 dagen van te voren op te geven. Zie ook nog ons kopje eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Kan er na afloop van het sporten worden gedoucht?

Na afloop van het sporten is er de mogelijkheid om te douchen. Wij beschikken over 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en elk 2 douchecabines.

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Hoe kan ik betalen?

 1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.
 2. Pinnen aan de bar.
 3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

Waar blijft mijn kleding als ik die ben vergeten?

Als je kleding vergeet is dit bij ons geen probleem Alle gevonden kleding wordt door ons een week bewaard. Omdat de meeste kleding nat en vies is wordt het na een week vernietigd. Zorg er dus voor dat je niks vergeet!

Boek nu

Poldersport De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Wij nemen per e-mail of telefonisch contact met u op om datum, tijd en overige wensen, tijd en overige wensen definitief af te spreken. Op de boeking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op!! Als u de aanvraag indient via een hotmail.com of hotmail.nl account kan het zo zijn dat onze reactie in uw spam terecht komt. Graag hier rekening mee houden.

  Boekingsformulier voor clubs / jeugdverenigingen

  De heerMevrouw