Peddelen bij Poldersport

Kanotocht door de Ringvaart. Genieten van een uniek landschap

Genieten van een rustige kanotocht door de Ringvaart? Dat kan bij Poldersport. De kanotocht door de Ringvaart is een rustig onderdeel van het poldersporten. U geniet van het landschap terwijl u door de diverse poldersloten en de Ringvaart peddelt.

Kanotocht door Ringvaart: Geschikt voor iedereen

De kanotocht door de Ringvaart is voor iedereen geschikt. Het is een heerlijke rustige toch. Net als u denkt moe te worden, ziet u de vertrouwde boerderij al weer aan de waterkant en kunt u rustig afmeren.

 
Bij Poldersport varen wij met stabiele Canadese kano's die (bijna) nooit omslaan. De start is al spectaculair. Via een lanceersysteem worden kano en peddelaars het water ingereden. Hoe hard dat gaat, bepalen de andere deelnemers waarmee je op stap bent. Kanoën kan uiteraard in een dag- of halve dagprogramma worden ingepast. Er zijn kano's voor 1 en 2 personen en in de stabiele Canadese kano's kunnen 2 tot 3 volwassenen plaatsnemen.
 
Je bepaalt zelf het tempo, dus stijve spieren na afloop is niet nodig. Voor de liefhebbers: het parcoursrecord van ± 4 kilometer is 39 minuten.

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: