Een actief kinderfeestje viert u bij Poldersport

Wilt u voor uw zoon of dochter een sportief verjaardagsfeestje? Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres. Is uw kind minimaal 8 jaar oud, dan regelen wij een onvergetelijk partijtje.

Wij hebben drie leuke Kidz survivalarrangementen

Kidz Survival Basic arrangement
                                 Boek direct!
 
Dit ca.2uur durende arrangement bestaat uit: Ontvangst met koffie, thee en limonade en wat lekkers voor de kinderen en de Kidz survival, een tocht waarbij ze op allerlei manieren een sloot gaan oversteken onder begeleiding van een Poldersportinstructeur met een tijdsduur van ca.1,5 uur. De kosten bedragen € 14,75 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar), dit is inclusief wat lekkers  en limonade, één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.    
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
Kidz Survival Combi arrangement                         Boek direct!

Dit ca. 3,5uur durende arrangement bestaat uit: een ontvangst met limonade gevolgd door de Kidz zeskamp, bestaande uit 12 verschillende competitieonderdelen met een maximale (netto) tijdsduur van 75 minuten. In de pauze is er limonade en wat lekkers. Na de pauze gaan we verder met de Kidz survival, bestaande uit een tocht waarbij ze op allerlei manieren een sloot gaan oversteken met een tijdsduur van 1,5 uur. Al het sporten vindt plaats onder begeleiding van een Poldersportinstructeur. De kosten bedragen € 20,25 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar) inclusief één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
 
Kidz Supersurvival arrangement                      Boek direct!

Dit ca. 3,5uur durende arrangement bestaat uit: een ontvangst met limonade. Vervolgens gaan de kinderen onder begeleiding van een Poldersportinstructeur de polder in. U gaat 2x 1,5uur de kidz survival doen. Als 'opwarmertje' doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze met voor de kinderen limonade en wat lekkers. Na de pauze wordt het uitdagender. Er zijn inmiddels zoveel onderdelen dat geen van de onderdelen een tweede keer hoeven te worden gedaan. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. De Kidz Supersurvival heeft een tijdsduur van 3 uur. (exclusief douchen en ontvangst). Al het sporten vindt plaats onder begeleiding van een Poldersportinstructeur.
De kosten bedragen € 20,25 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar) inclusief één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.
Voor meer info zie Tijden, verderop deze pagina
 
 
Deelnemers
Poldersport gaat voor bovenstaande arrangementen uit van minimaal 10 betalende deelnemers. Met minder personen komen is mogelijk echter de rekening is voor minimaal 10 personen. Indien u als ouders mee zou willen doen, om zo toch aan die minimaal 10 betalende deelnemers te komen, is dit toegestaan.
 
Meenemen
Wij adviseren oude kleding en schoeisel (geen laarsen, slippers of open schoenen), een plastic tas om alle natte spullen weer in te kunnen doen en douchespullen. Een extra handdoek is geen overbodige luxe.

Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd en zelfs begin van de avond bent u welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes alleen mogelijk om 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00uur. 

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. De zaterdagmiddag is bij Poldersport exclusief voorbehouden aan groepen volwassenen. Voor de Kidz Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdag en voor de Kidz Survival Combi en de Kidz Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdag.

Voor de zondag geldt dat het wel de gehele dag mogelijk is (op basis van beschikbaarheid)

Eten
Het is niet toegestaan om eigen consumpties bij ons op het terras of in de ontvangstruimte te nuttigen. Wij kunnen voor u broodjes polderburger (€ 3,25 per stuk) of broodjes ham, kaas of knakworst (€ 1,80 per stuk) verzorgen. Wij kunnen ook broodjes runderknakworst voor u verzorgen. Deze kosten € 1,90 per broodje. Deze broodjes dienen wel van tevoren te worden besteld. Bij aankomst staat er voor de jongeren limonade klaar. Extra kannen limonade zijn à  € 3,75 per kan bij de bar verkrijgbaar.
Taart: Het is mogelijk om taart bij ons te bestellen om bijvoorbeeld voorafgaand aan of na afloop van uw kinderfeestje te nuttigen. De kosten bedragen € 28,50 voor een slagroomtaart voor 12 personen, slagroomtaart voor 16 personen is € 37,- en appeltaart € 28,50 voor 12 personen met of zonder slagroom. Dit dient u tevens van te voren te bestellen. Verder is er divers snoepgoed te verkrijgen aan de bar.
Wilt u toch liever zelf een taart meenemen dan is dit mogelijk echter dan berekenen wij u een bijdrage van  € 7,50 "bordjesgeld" (per 12 personen) . Een vergoeding voor het gebruik van de bordjes, mes en vorkjes  van Poldersport en het feit dat u een eigen taart meeneemt.  (mits bij reservering besteld)
 
De in deze pagina genoemde prijzen gelden voor jongeren in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar.
 
Download hier onze kidz uitnodigingen en nodig al je vriendjes uit!
 

Ervaringen van andere kinderen!

Mw.Heemskerk, 9 juli 2017:
Hilarisch avontuurlijk.
 
Mw.van Tuin, 17 juni 2017:
Een hele leuke manier om het partijtje van onze zoons te vieren!
 
Mw.Gerritsen, 28 mei 2017:
De meiden hebben ontzettend genoten. Top verjaardagspartijtje gehad.
 
Mw.Nunez, 21 mei 2017:
The poldersport location provides for a great activity that let's your kids grow their selfconfidence with lots of fun.
 
Fam. Kapiteijn, 7 oktober 2016
Superleuke ervaring. Meiden vonden het erg leuk! de grootste lol.
 
Mw.Faber, september 2016
Het was echt een superleuke middag. Het parcours heel gevarieerd en vet gaaf. Begeleiding helemaal goed.
 
Dhr.Brandt, 28 september 2016
Voor verjaardagspartijtje van onze dochter hebben wij voor Poldersport gekozen. Leuke bezigheid en veel lol. Top van ontvangst tot einde!
 
Mw.Bos, juni 2016
We hebben al 3 jaar achter elkaar het feestje van Nikki bij Poldersport gedaan. Ontzettend leuke activiteit. Ieder jaar weer een succes als verjaardagsfeestje. Sportief, lekker buiten, veel lachen en lol.
 
Mw.Plasmeijer (kinderfeestje) juni 2015
Wij hebben een superleuke middag gehad bij Poldersport. Super enthousiaste begeleidster, welke ook de kinderen goed hielp waar nodig!! Wij komen zeker nog een keer terug.
 
Pablo en vriendjes (kinderfeestje) april 2015
Veel dank voor een verrassend leuke dag, origineel en vooral uitstekende begeleiding!
 
Karin de Groot (kinderfeestje) 31 augustus 2014
Superleuk kinderfeestje! Dolle pret!
 
Annika's Birthday, 27 augustus 2014
Fantastische ervaring! de kinderen zijn kletsnat en verzadigd!
 
Mw.Adriaens, 12 juli 2014
Volgens de jongens (8/9jaar) was dit het leukste partijtje ever.
 
Moeder van Ole, 2 juli 2014
Superleuk, Actief en zeer goed begeleid!
 
Mw.Kluin, 2 juli 2014
Spannend voor de kinderen, relaxed voor de ouders. Blije kinderen, dus waar voor je geld. Ook voor meisjes!.
 
Mw.Bovari, 2 juli 2014
Echt geweldig leuk voor (bijna) alle leeftijden. De jongens hebben een superleuk feestje gehad. Hadden nog uren door kunnen gaan.
 
Mw. Schimmel (kinderfeestje) – 22-09-2013
Wij zijn met het partijtje van mijn 9ejarige dochter bij Poldersport geweest.  Het was veel groter dan we hadden verwacht en ook zo leuk, lekker buiten bij de koetjes. Onze algemene ervaring was dat dit een hele leuke locatie was met uitdagende oefeningen voor het verjaardagsfeest van onze dochter.
 
Atty van Linschoten (kinderfeestje) – 11-09-2013
Als je je zoon een fantastisch kinderfeestje met z’n vrienden wilt  geven, moet je POLDERSPORT gaan doen.
 
Machiel Duyfjes (kinderfeestje) – 11-09-2013
Super! Met 12 gillende meiden uit groep 7 anderhalf uur modder sensatie en samen lachen.
 
Barendse (kinderfeestje) – 15-09-2013
De kinderen hebben het ondanks het matige weer het prima naar hun zin gehad. Leuke activiteiten, dit zouden ze wel de hele dag willen doen!
 
Diana Conijn (kinderfeestje) 08-09-2013
Wij zijn via via bij Poldersport terecht gekomen en onze eerste indruk was dat het er erg leuk uit zag! Het was een geweldige ervaring voor de kids. We hebben een erg leuke middag gehad en de kids vonden het geweldig, bedankt!

Ellis van ’t Hart (kinderfeestje) 08-09-2013
Het was één groot feest voor een kinderpartijtje! Het was spannend, gezellig en het groepsgevoel was groot. De kids hadden heel veel plezier, moedigden elkaar aan en moesten grenzen verleggen. We hebben de activiteiten dan ook als uitstekend ervaren.
 
Mw. v.d. Steen (kinderfeestje) 04-09-2013
We waren al een keer eerder bij Poldersport geweest vandaar dat we het al kende. We hebben de activiteiten als uitstekend ervaren, er is veel afwisseling. De begeleiding was enthousiast! Het kinderpartijtje was een groot succes. Vaak gehoord van de kids die dag: ‘Dit was het leukste partijtje ever!!!’. Ontzettende bedankt namens Olivier!
 
Max (kinderfeestje) – 08-06-2013
Mooi voor alle leeftijden. We hadden 2 kleine kinderen (qua lengte) maar dat was geen probleem, ze hebben het als heel leuk ervaren! Toen we aankwamen hadden we er al veel zin in: ‘Wow, wat veel te doen, cool, leuk!’
 
Marieke (kinderfeestje) – 05-06-2013
We vonden de activiteiten heel leuk. Er was een leuke afwisseling, spectaculair en voor ieder wat wils. De begeleiding vonden wij heel enthousiast en we kregen een duidelijke en motiverende uitleg. Zelfs de kindjes die het een beetje spannend vonden werden goed begeleid. We vonden het echt een succes en het zou leuk zijn om het te herhalen met andere groepen.
 
Mirjam (kinderfeestje) – 02-06-2013
De kinderen vonden Poldersport geweldig dus dat is de reden dat we hebben gekozen voor dit feestje. De eerste indruk was al zo leuk, er waren zelfs levende koeien! De activiteiten waren heel uitdagend, de begeleiding goed en we vonden de ontvangstruimte etc. erg gezellig! Alleen het slootwater was wel wat koud brr.. Poldersport ga zo door!

 

Heeft u ook een leuke dag bij Poldersport gehad? Deel dan uw verhaal met andere sporters! Graag ontvangen wij uw mening via info@poldersport.com. Alvast bedankt!

Verenigingen/Clubs

Zoekt u voor uw vereniging / club met leden in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar een sportief uitje? Bij Poldersport bent u aan het juiste adres.

klik hier voor meer informatie

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Gevonden voorwerpen

Iets vergeten? geen probleem!

Indien u iets heeft laten liggen kunt u een gedetailleerde beschrijving van het voorwerp mailen naar info@poldersport.com. Onze medewerkers kunnen dan controleren of het voorwerp gevonden is.

Gevonden voorwerpen die zijn blijven liggen sturen wij niet op, deze kunt u af komen halen.
Wij zijn van 1 april tot eind oktober 7 dagen in de week geopend.

Natte kledingstukken bewaren wij uiterlijk 7 dagen, daarna wordt de kleding weggedaan.

Zorg er dus voor dat je niets vergeet!

Poldersport en haar medewerk(st)ers zijn nimmer aansprakelijk voor verlies, verduistering, diefstal of schade, direct of indirect, van of aan goederen van deelnemers.