Kinderfeestje Aalsmeer

Bent u op zoek naar een kinderfeestje in de regio Aalsmeer? Denk dan eens aan een feestje bij Poldersport De Kwakel! Voor kinderen vanaf 8 jaar, regelen wij een onvergetelijk partijtje.

Wij hebben twee leuke Kidz survivalarrangementen

A) Kidz Survival arrangement
                                 Boek direct!
 
Dit arrangement bestaat uit: meer dan 25 verschillende onderdelen met een maximale (netto) tijdsduur van 2 uur.
De kosten bedragen € 14,75 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar), dit is inclusief een zakje chips en limonade, één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.     

B) Kidz survival plus arrangement
                         Boek direct!

Dit arrangement bestaat uit: een ontvangst met limonade gevolgd door de Kidz zeskamp, bestaande uit 12 verschillende competitieonderdelen met een maximale (netto) tijdsduur van 75 minuten. In de pauze is er limonade met een zakje chips. Na de pauze gaan we verder met de Kidz survival, bestaande uit meer dan 25 verschillende onderdelen met een maximale (netto) tijdsduur van 2 uur. De kosten bedragen € 20,25 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar) inclusief één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.
 

Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober.
Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd en zelfs begin van de avond bent u welkom.
Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes alleen mogelijk om 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00uur.

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. Voor de Kidz Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdag en voor de Kidz Survival Combi en de Kidz Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdag.

Voor de zondag geldt dat het wel de gehele dag mogelijk is.

Eten
Het is niet toegestaan om eigen consumpties bij ons op het terras of in de ontvangstruimte te nuttigen.
Wij kunnen voor u broodjes polderburger (€ 3,25 per stuk) of broodjes ham, kaas of knakworst (€ 1,80 per stuk) verzorgen. Deze broodjes dienen wel van tevoren te worden besteld. Bij aankomst staat er voor de jongeren limonade klaar. Extra kannen limonade zijn à  € 3,75 per kan bij de bar verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om taart bij ons te bestellen om bijvoorbeeld voorafgaande aan uw kinderfeestje te nuttigen. De kosten bedragen € 28,50 voor een slagroomtaart voor 12 personen, slagroomtaart voor 16 personen is € 37,- en appeltaart € 28,50 voor 12 personen met of zonder slagroom. Dit dient u tevens van te voren door te geven. Verder is er divers snoepgoed te verkrijgen aan de bar.
 
Download hier onze kidz uitnodigingen en nodig al je vriendjes uit!
 
De Kwakel ligt vlak bij Aalsmeer, Poldersport de Kwakel is uitstekend te bereiken vanuit Uithoorn, Mijdrecht, Amstelveen, Hoofddorp en Nieuw Vennep. 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Biologische Boerderij

Boerderij Poldersport mag zichzelf al sinds 2009 biologisch noemen. Wat zijn de redenen? Lees het hier!

 Lees verder