Kinderfeestjes

Kleine

Introductie

Actief kinderfeestje viert u bij Poldersport

Wilt u voor uw zoon of dochter een sportief verjaardagsfeestje? Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres. Zijn de kinderen minimaal 8 jaar oud, dan regelen wij een onvergetelijk partijtje.

Kinderfeestjes voor jongeren van 8 t/m 16 jaar.
Alle arrangementen zijn voorbeeld arrangementen. Andere starttijden zijn in overleg met ons te bespreken.
Wij gaan voor al onze arrangementen uit van groepjes met minimaal 10 betalende deelnemers.

Wij hebben drie leuke Kidz survivalarrangementen.

 1. Kidz Survival Basic arrangement, ca. 2 uur durend arrangement
 2. Kidz Survival Combi arrangement, ca. 3,5 uur durend arrangement
 3. Kidz Supersurvival arrangement, ca. 3,5 uur durend arrangement

U bent welkom van maandag t/m zaterdag. Zondags zijn wij gesloten.

Voor meer informatie o.a. tijden en dagen, zie info onderaan deze pagina.

Polderstormbaan

Kies jouw

Arrangement

Kidz Survival Basic

Dit ca. 2 uur durende arrangement bestaat uit: Ontvangst met koffie, thee en limonade en wat lekkers voor de kinderen (zakje chips). Na de uitleg door de instructeur gaan ze onder begeleiding ca. 1,5uur een parcours volgen waarbij ze op allerlei manieren een sloot gaan oversteken. De kosten bedragen € 18,00 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar), dit is inclusief wat lekkers en limonade, één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.    

Programma

 • 11:00 uur Aankomst met koffie/thee/limonade/wat lekkers
 • 11:15 uur Kidz Survival
 • 12:45 uur Douchen en omkleden

Kosten: € 18,00 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar, ca. 2 uur durend programma)

Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina. De aankomsttijd in het programma vermeld is een voorbeeld.

 

Op zondag zijn wij gesloten

Kidz Survival Combi

Dit ca. 3,5 uur durende arrangement bestaat uit: een ontvangst met limonade gevolgd door de Kidz Zeskamp, bestaande uit diverse spellen waarbij ze in 2 groepjes tegen elkaar gaan strijden met een maximale (netto) tijdsduur van 75 minuten. In de pauze is er limonade en wat lekkers (zakje chips). Na de pauze gaan we verder met de Kidz Survival, bestaande uit een tocht waarbij ze op allerlei manieren een sloot gaan oversteken met een tijdsduur van 1,5 uur. Al het sporten vindt plaats onder begeleiding van een Poldersportinstructeur. De kosten bedragen € 25,50 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar) inclusief één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.

Programma

 • Ontvangst met limonade
 • Kidz Zeskamp, duurt ongeveer 75 minuten
 • Pauze met limonade en wat lekkers
 • Kidz Survival, ca. 1,50 uur
 • Douchen en omkleden

Prijs € 25,50 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar, ca. 3,5 uur durend programma)Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina. De aankomsttijd in het programma vermeld is een voorbeeld.

Op zondag zijn wij gesloten

Kidz SUPER Survival 

Dit ca. 3,5 uur durende arrangement bestaat uit: een ontvangst met limonade. Vervolgens gaan de kinderen onder begeleiding van een Poldersportinstructeur de polder in. U gaat 2x 1,5uur de kidz survival doen. Als ‘opwarmertje’ doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze met voor de kinderen limonade en wat lekkers (zakje chips). Na de pauze wordt het uitdagender. Er zijn inmiddels zoveel onderdelen dat geen van de onderdelen een tweede keer hoeven te worden gedaan. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. De Kidz Supersurvival heeft een tijdsduur van 3 uur. (exclusief douchen en ontvangst). Al het sporten vindt plaats onder begeleiding van een Poldersportinstructeur.
De kosten bedragen € 25,50 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar) inclusief één cadeautje voor de jarige per reservering (tegen bijbetaling zijn er extra cadeautjes verkrijgbaar) en een stoer survival diploma voor alle kidz.

Programma

 • Ontvangst met limonade
 • Kidz Survival, ca. 1,5 uur
 • Pauze met limonade en wat lekkers
 • Kidz Survival, ca. 1,5 uur
 • Douchen en omkleden

Prijs € 25,50 p.p. (min.10 jongeren vanaf 8 jaar, ca. 3,5 uur durend programma)

Voor tijden etc, zie extra informatie onderaan deze pagina. De aankomsttijd in het programma vermeld is een voorbeeld.

Op zondag zijn wij gesloten

Extra informatie

Catamaran kano-touwtrekken

Eten
Het is niet toegestaan om eigen consumpties bij ons op het terras of in de ontvangstruimte te nuttigen. Wij kunnen voor u broodjes polderburger (€ 3,50 per stuk) of broodjes ham of kaas (€ 2,50 per stuk)  of broodjes (runder)knakworst (€ 2,25 per stuk) verzorgen.  Deze broodjes dienen wel van tevoren te worden besteld. Bij aankomst staat er voor de jongeren limonade klaar. Extra kannen limonade zijn à  € 4,00 per kan bij de bar verkrijgbaar.

Taart: Het is mogelijk om taart bij ons te bestellen om bijvoorbeeld voorafgaand aan of na afloop van uw kinderfeestje te nuttigen. De kosten bedragen € 35,50 voor een slagroomtaart voor 12 personen, slagroomtaart voor 16 personen is € 42,- en appeltaart € 28,50 voor 12 personen met of zonder slagroom. Dit dient u tevens van te voren te bestellen. Verder is er divers snoepgoed te verkrijgen aan de bar.

Wij kunnen ook een themataart voor u verzorgen. Lijst met mogelijkheden en prijs kunt u aanvragen.

Wilt u toch liever zelf een taart meenemen dan is dit mogelijk, echter dan berekenen wij u eenmalig een bijdrage van  € 7,50 “bordjesgeld” (per 14 personen) . Dis is een vergoeding voor het gebruik van de bordjes, mes en vorkjes  van Poldersport en het feit dat u een eigen taart meeneemt.  (mits bij reservering besteld)

 

Download hier onze kidz uitnodigingen en nodig al je vriendjes uit!

Tijden

Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd en zelfs begin van de avond bent u welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes alleen mogelijk om 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00uur. 

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. De zaterdagmiddag is bij Poldersport exclusief voorbehouden aan groepen volwassenen. Voor de Kidz Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdagochtend en voor de Kidz Survival Combi en de Kidz Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdagochtend.

Wij zijn op zondag gesloten.

Deelnemers
Poldersport gaat voor bovenstaande arrangementen uit groepen met minimaal 10 betalende deelnemers. Met minder personen komen is mogelijk echter de rekening is voor minimaal 10 personen. Indien u als ouders mee zou willen doen, om zo toch aan die minimaal 10 betalende deelnemers te komen, is dit toegestaan.

Meenemen
Wij adviseren oude kleding en schoeisel (geen laarzen, slippers of open schoenen), een plastic tas om alle natte spullen weer in te kunnen doen en douchespullen. Een extra handdoek is geen overbodige luxe.

Ontvangstruimte Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Een Bamboelabyrint !! 

Nieuw in De Kwakel !!!

Leuk bijvoorbeeld in combinatie met het sporten bij Poldersport.

Locatie is elders in De Kwakel en reservering voor het bamboelabyrint dient u te maken via info@bamboelabyrint.nl.

Voor meer informatie klik hier.

Wat zeggen onze klanten

Meest gestelde

Vragen

Wat gebeurt er als het regent?

De boeking gaat altijd door. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht. Wanneer het heel hard regent of onweert zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen om te wachten tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Het is slim wanneer het weer iets slechter of kouder is een regenjack mee te nemen, deze beschermt tegen de wind en de kou. Zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect. Het is niet mogelijk een boeking te annuleren vanwege het weer.

Kan ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond mee te nemen. Dit omdat honden ziekteverwekkers met zich mee kunnen dragen die gevaarlijk zijn voor onze koeien. De uitwerpselen van de hond kunnen leiden tot abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Hebben jullie bakjes friet voor de kidz?

Wij hebben in de keuken geen frituur, wel is het mogelijk om broodjes polderburger, broodjes ham/kaas of broodjes knakworst te bestellen. Deze dient u minimaal 3 dagen voor het partijtje aan ons op te geven. Zie ook nog ons “kopje” eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Wanneer kan de jeugd komen sporten?

Wij hebben voor de kinderen en de jeugd speciale tijden gereserveerd met speciale prijzen. Van maandag t/m vrijdag kunnen zij de gehele dag komen., ook na schooltijd en zelfs begin van de avond. Voor de zaterdag geldt dat het alleen in de ochtend mogelijk is als eindtijd 13:00 uur. De zaterdagmiddag is bij Poldersport exclusief voor groepen volwassenen. Op zondag zijn wij gesloten.

Hoe laat moeten wij aanwezig zijn?

Indien je een activiteit hebt geboekt bij Poldersport is de tijd van de boeking, bijvoorbeeld 12.30 uur, ook de ontvangsttijd.

Wat moeten de kinderen meenemen?

Sportkleding is perfect om in te poldersporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het slim om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs, slippers of laarzen. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met de bril op wilt gaan sporten, op die manier verklein je de kans dat je deze verliest. Vergeet ook niet je douchespullen en een plastic tas om je vieze/natte kleding in mee te nemen.

Dus wat neem je mee?
– Oude sportkleding
– Oude dichte sportschoenen
– Droge kleding voor na het sporten
– Douchespullen
– Plastic tas voor vuile kleding

Kunnen de kinderen na het sporten douchen?

Ja, na afloop van het sporten is er een mogelijkheid om te douchen. Er zijn aparte mannen en vrouwen kleed-doucheruimtes. Elke kleedruimte heeft 12 gemeenschappelijke douches maar ook elk 2 aparte douchehokjes.

Hebben jullie uitnodigingen om te versturen?

Nodig al je vriendjes uit! Wij hebben twee soorten uitnodigingen voor kinderfeestjes. Hieronder kun je de uitnodigingen downloaden, uitprinten, daarna invullen en versturen.

Achtergebleven kleding / gevonden voorwerpen?

Iets vergeten? Geen probleem! Indien u iets heeft laten liggen kunt u een gedetailleerde beschrijving van het voorwerp mailen naar info@poldersport.com. Onze medewerkers kunnen dan controleren of het voorwerp gevonden is. Gevonden voorwerpen die zijn blijven liggen sturen wij niet op, deze zijn af te halen bij Poldersport op elke dag van de week. Natte kledingstukken bewaren wij uiterlijk 7 dagen, daarna wordt de kleding weggedaan.

Zorg er dus voor dat je niks vergeet! PolderSport en haar medewerkers zijn nimmer aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade, direct of indirect, van of aan goederen van deelnemers.

Touwbaanparcours boven water

Boek nu

polonaise in de polder

Wij nemen per e-mail of telefonisch contact met u op om datum, tijd en overige wensen, tijd en overige wensen definitief af te spreken. Op de boeking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op!! Als u de aanvraag indient via een hotmail.com of hotmail.nl account kan het zo zijn dat onze reactie in uw spam terecht komt. Graag hier rekening mee houden.

Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd en zelfs begin van de avond bent u welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes alleen mogelijk om 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00uur.

Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alléén in de ochtend mogelijk is. De zaterdagmiddag is bij Poldersport exclusief voorbehouden aan groepen volwassenen. Voor de Kidz Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdagochtend en voor de Kidz Survival Combi en de Kidz Supersurvival geldt dat de uiterste aankomsttijd 10.00uur is op zaterdagochtend.

Zondag is Poldersport gesloten.

  Boekingsformulier voor kinderfeestjes

  De heerMevrouw