Levend tafelvoetbal

ONDERDEEL VAN DE ZESKAMP
 
Ben je gek op tafelvoetbal? Dan biedt Poldersport jou de kans om levend tafelvoetbal te spelen! Je speelt met een team van zeven personen. Je team bestaat ui drie verdedigers, drie aanvallers en een keeper. Makkelijk toch? Nou, er zit wel een addertje onder het gras. Je zit namelijk vast aan twee van je teamgenoten! Hierdoor wordt je bewegingsvrijheid behoorlijk beperkt!
 
Stel je eens voor: Je wilt de bal spelen, maar op het moment dat je er met de bal vandoor gaat, val je terug omdat je teamgenoot net even de andere kant op wil. Dit kan hilarische momenten opleveren.
 
Alle spelers zitten in een tuigje, dat aan een lang elastiek bevestigd is. Net als in het tafelvoetbalspel kunnen de spelers niet vrij bewegen en zijn zij genoodzaakt om samen te werken.
 

Levend tafelvoetbal speel je bij Poldersport in de Kwakel

Lijkt het je leuk om een keer levend tafelvoetbal te spelen? Als je in de regio Utrecht woont, ben je snel bij ons ter plekke! Poldersport ligt in de Kwakel en is eenvoudig te bereiken. Geef je snel op met je team voor een potje levend tafelvoetbal! Zin in een potje voetballen?

Elke activiteit bij Poldersport duurt ca. 1,5uur. Omdat 1,5uur lang het voetbalspel spelen te langdurig wordt bieden wij dit als een spel van de zeskamp aan.

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Biologische Boerderij

Boerderij Poldersport mag zichzelf al sinds 2009 biologisch noemen. Wat zijn de redenen? Lees het hier!

 Lees verder