Er gebeurd altijd veel bij Poldersport, blijf op de hoogte. Bekijk hier het laatste poldersport nieuws, acties en evenementen.

Open inschrijving

Boek de Poldersurvival nu individueel!

Deze zomervakantie gaan we weer de open inschrijving doen:

Woensdagmiddag 24 juli, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus en 21 augustus om 14:00uur.

Wil jij graag mee sporten en ben je 8 jaar of ouder? stuur dan een mailtje naar info@poldersport.com met je naam, telefoonnummer en leeftijd.

Open inschrijving:

Lastig om een groepje vrienden, familie of klasgenoten bij elkaar te krijgen in de vakantie? Boek nu dan de poldersurvival individueel en kom lekker survivallen voor maar € 13,50 per persoon. Iedereen kan mee doen want er is geen minimumaantal aan de survival verbonden. Je kunt dus alleen komen, met je broers of zussen, vrienden, ouders, ooms of tantes of de buren die toevallig nog thuis zijn!

Let op: je gaat dan wel sporten met andere sportievelingen die zich ook hebben opgegeven.

Hoe ziet het programma er uit?

Om 14.00uur wordt u verwacht in onze ontvangstruimte. Op dat moment kunt u zich melden aan de bar, betalen, intentieverklaring tekenen etc. Als dat gebeurd is kunt u rustig een kopje koffie/thee nemen om alvast een beetje kennis te maken met de andere sporters. Zodra de groep compleet is, zal een ervaren instructeur uitleg geven aan de gehele groep. Daarna is het dan echt tijd om te sporten! Er zal een sportprogramma plaatsvinden van ongeveer 1,5 uur, ofwel de Poldersurvival! Rond 16.00uur zal het sportprogramma afgelopen zijn waarna er nog de gelegenheid is om het slootwater van u af te spoelen (Tip: zorg dat je alvast je oude sportkleding en schoenen aan hebt bij aankomst).

Voorwaarden: de prijs is inclusief BTW en dient contact afgerekend te worden alvorens het sporten. U dient een schriftelijke reservering te hebben gemaakt en deze kunt u niet kosteloos annuleren.