Het Polderfestival

Kleine

Introductie

Het Polderfestival

Samen met je vrienden of collega’s genieten van een dag vol verrassingen, plezier en sportiviteit doe je tijdens het nieuwe concept: het Polderfestival. Deze dag bestaat uit sporten, lekker eten, drinken en entertainment! Alles wat je nodig hebt voor een te gekke en onvergetelijke dag.

De dag bestaat uit sporten, eten, drinken en entertainment. Het sporten zal bestaan uit twee periodes van 1,5 uur. In het eerste deel spelen we de zeskamp. De zeskamp bestaat uit leuke en originele spellen waarbij je tegen elkaar strijdt in teams van 8 personen. We hebben keuze uit wel 26 verschillende spellen, maar we kiezen de spellen die het beste bij jou groep en bij het weer van die dag past. Samenwerking, communicatie, snelheid en inzicht…. het komt allemaal aan bod tijdens de zeskamp. Na een potje zeskampen leer je elkaar pas écht kennen!

Als er behoefte is, komt een medewerker van Poldersport met een koel drankje om even op adem te komen.

Na de zeskamp volgt een pauze met een hapje en een drankje op het festivalterrein.

In het tweede deel kan er gekozen worden voor onder andere de Poldersurvival. De poldersurvival is een uitdagend survival parcours. Een tocht door de polder waarbij je op allerlei verschillende manieren de poldersloten oversteekt. Je gaat naar de overkant met verschillende touwen, trapezes, of een vlot. Ook hier geldt weer dat de Poldersurvival volledig aangepast wordt naar de behoeftes van jouw groep. Wil je het rustig aan doen en liever droog blijven? Geen probleem, bij de survival zijn er genoeg opties om niet in het water te hoeven vallen. Meelopen en je collega’s/vrienden coachen mag natuurlijk ook.

Naast de poldersurvival zijn er activiteiten beschikbaar voor een ieder die het wat rustiger aan wil doen. Bijvoorbeeld: Boogschieten, Kanovaren of Quakelgolf.

Na het sportieve gedeelte is het tijd voor lekker eten en entertainment. Een luxe barbecue met vlees, vis, gegrilde groentes, diverse salades, broodjes en meer staat voor jullie klaar. Met muziek, silent disco en een pub quiz belooft het een fantastische en onvergetelijke avond te worden.

Dit arrangement is te boeken vanaf 40 personen.

 

Voor meer informatie graag een mail naar info@poldersport.com

Polderfestival

Het Polderfestival bestaat uit: 

  • Aankomst met een welkomstdrankje naar keuze.
  • Tijd voor de 1e sportieve activiteit. De polderzeskamp: In teams van 5 t/m 8 personen zal je tegen elkaar strijden op onderdelen als de de duoton, tuimelaar, levend tafelvoetbal, waterfietsrace, vliegend tapijt, kwadraatfietsen, lopende band, het hemelbed, de polderstormbaan, de touwbaanestafette, het ringsteken of de weidewipper.

Samenwerking, kracht, uithoudingsvermogen, communicatie, inzicht… het komt allemaal aan bod tijdens de zeskamp. Na een potje zeskampen leer je elkaar pas écht kennen!

  • Koude drankjes en diverse borrelhapjes staan voor jullie klaar.
  • De 2e sportieve activiteit de Poldersurvival of een rustigere activiteit naar keuze. De poldersurvival is een uitdagend survival parcours. Een tocht door de polder waarbij je op allerlei verschillende manieren de polderloten oversteekt. Je gaat naar de overkant met verschillende touwen, trapezes, of een vlot. Naast de poldersurvival zijn er ook activiteiten beschikbaar voor een ieder die het wat rustiger aan wil doen. Bijvoorbeeld: boogschieten, kanovaren of Quakelgolf.
  • Eten, drinken en entertainment

Na het sporten is er gelegenheid om op te frissen. Een luxe barbecue met vlees, vis, gegrilde groentes, diverse salades, broodjes en meer staat voor jullie klaar. Na het eten is het tijd om de voetjes van de vloer te dansen tijdens de Silent disco.

Proef de sfeer

Meest gestelde

Vragen

Hoe kan ik boeken?

Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken. Met name de woensdagmiddag en de weekeinden zijn heel populair.

Wat gebeurt er als het regent?

De boeking gaat altijd door. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

Kan ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Kunnen wij iets te eten bestellen?

Wij hebben snoep, ijsjes, koeken, chips, dorito’s met dipsaus en nootjes voorradig. Verder kunnen wij ter aanvulling van uw sportdag een boerenlunch, borrelhapjes, broodjes hamburger, broodjes knakworst, belegde broodjes, taarten  en een boerenbarbecue of buffet voor u verzorgen.

Kunnen wij na afloop douchen?

Ja, na afloop van het sporten is er een mogelijkheid om te douchen. Er zijn aparte mannen en vrouwen kleed-doucheruimtes. Elke kleedruimte heeft 12 gemeenschappelijke douches maar ook 2 aparte douchehokjes.

Wat moet ik meenemen?

Sportkleding is perfect om in te poldersporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het slim om wat oudere kleding te gebruiken.

Wat gebeurt er als ik heb geboekt?

U ontvangt een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Hoe kan ik betalen?

1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.

2. Pinnen aan de bar.

3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

2021 Festival 49

Boek nu

Poldersport De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Wij nemen per e-mail of telefonisch contact met u op om datum, tijd en overige wensen, tijd en overige wensen definitief af te spreken. Op de boeking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op!! Als u de aanvraag indient via een hotmail.com of hotmail.nl account kan het zo zijn dat onze reactie in uw spam terecht komt. Graag hier rekening mee houden.

    Boekingsformulier voor Bedrijf/Vrienden/Familie:

    De heerMevrouw