Poldernieuws Archief

 

Herfst 2012
 
Afgelopen weken is het gezellig druk geweest met veel scholen die hun introductiedagen bij ons organiseren. Zelfs Z@pp sport is bij ons lang geweest voor een battle tussen de jongens en de meisjes. Kinderen uit groep 8 van BSO de Trekvogel uit Mijdrecht gingen de strijd met elkaar aan.
Klik hier om de aflevering te bekijken!
 
Ondanks dat het wat kouder wordt is er bij Poldersport nog altijd van alles te beleven.Wij bieden leuke sportieve activiteiten aan om samen te doen met vrienden, familie, collega’s of de kinderen. Organiseer een gezellige familiedag die nooit eerder zo leuk was, het vrijgezellenfeestje die jij en je vrienden nooit zullen vergeten of een bedrijfsfeestje om het vakantie gevoel vast te houden!
Bang om in het water te vallen? Niet nodig! Na het sporten kunnen de herinneringen afgespoeld worden onder een warme douche!
Na het douchen kan er worden nagenoten bij de openhaard onder het genot van een warme kop met chocolademelk met slagroom.
 
Nog meer gezelligheid? Dan kunnen wij een boerenlunch of een boerenbarbecue organiseren. Onder het genot van een drankje bij de openhaard kan de dag afgesloten worden!
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Poldersport activiteiten?
 
Zomer 2012 (3)
 
Al terug van vakantie? Kom dan nog een leuk vakantie uitjestapje doen bij Poldersport! Wij bieden leuke sportieve activiteiten aan om samen te doen met vrienden, familie, collega’s of de kinderen. Organiseer een gezellige familiedag die nooit eerder zo leuk was, het vrijgezellenfeestje die jij en je vrienden nooit zullen vergeten of een bedrijfsfeestje om het vakantie gevoel vast te houden!
Bang om in het water te vallen? Niet nodig! Het is heerlijk weer en na het sporten kunnen de herinneringen afgespoeld worden onder een warme douche!
Nog meer gezelligheid? Dan kunnen we een boerenlunch of een boerenbarbecue organiseren. Onder het genot van een drankje kan de dag afgesloten worden en kan er worden teruggeblikt op een gezellige sportieve dag!
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Poldersport activiteiten?
 
Like ons op Facebook of volg ons op Twitter!
 
Zomer 2012 (2)
Al terug van vakantie? Kom dan nog een leuk vakantie uitjestapje doen bij Poldersport! Wij bieden leuke sportieve activiteiten aan om samen te doen met vrienden, familie, collega’s of de kinderen. Organiseer een gezellige familiedag die nooit eerder zo leuk was of het vrijgezellenfeestje die jij en je vrienden nooit zullen vergeten!
Bang om in het water te vallen? Niet nodig, want het is heerlijk weer en na het sporten kunnen de herinneringen afgespoeld worden onder een warme douche!
Nog meer gezelligheid? Dan kunnen we een boerenlunch of een boerenbarbecue organiseren. Onder het genot van een drankje kan de dag afgesloten worden en kan er worden teruggeblikt worden op een gezellige sportieve dag!
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Poldersport activiteiten?
 
 
Zomer 2012 
Te tijd vliegt! De lente is alweer voorbij en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Het land en de omgeving worden groener en de koeien zijn maar wat blij om weer buiten te mogen staan! Net als alle vele kinderen en volwassenen die al gesport hebben in de weilanden. De drukte is volop in gang want iedereen wil nog even komen sporten voordat de zomervakantie begint! We hebben dan ook alweer vele drukke dagen gehad waarbij we vele kinderfeestjes, klassenuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes hebben georganiseerd.
De heerlijke geur van barbecues is ons ook niet ontgaan. Na het sporten zijn er al vele geweest die de dag hebben afgesloten met een lekker stukje vlees op de barbecue
Na de sportieve middagen komt de geur van de barbecues je tegemoet en wordt het lekkere vlees omgedraaid onder het genot van een drankje.
Nog meer foto’s of nieuwtjes over Poldersport en alle activiteiten?
 
Voorjaar 2012
Het zonnetje schijnt, de lammetjes dartelen in de wei en onze gasten vermaken zich in de polder. De eerste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en kinderpartijtjes van het nieuwe seizoen hebben inmiddels weer plaatsgevonden bij Poldersport.
Afgelopen winter zijn er nieuwe hindernissen bedacht en gemaakt. Minder spectaculair maar zeker zo belangrijk; veel onderdelen zijn aangepast aan de wat minder sportieve deelnemers. Zo is de bestaande survivalbaan nèt wat toegankelijker! In onze sfeervolle ontvangstruimte zijn alle tafels en banken geschuurd, gebeitst en voorzien van een prachtige laklaag.           
Wil je op de hoogte gehouden worden van onze Poldersport activiteiten?
 
November 2011
Het Seizoen is inmiddels over
De winter is een mooie periode om weer volop nieuwe onderdelen te ontwikkelen. Poldersport blijft vernieuwen zodat het elke keer weer een uitdaging is om opnieuw te komen Poldersporten.
De zorgboerderij die sinds 1 oktober 2011 bij ons is gestart krijgt steeds meer vorm.  De heren helpen met de buitenklussen en brengen de koeien naar stal en de dames, geven onze dieren graag te eten. Biks, brood en stro horen bij de dagelijkse routine met de koeien welke steeds meer eigen beginnen te worden bij onze hulpen.
Voor de toekomst staan er ook nog plannen op het gebied van sportaanbod, educatie en kleed/ en douchevoorzieningen. Hier gaat deze winter weer hard aan gewerkt worden.
Het hele jaar blijft ons kantoor open en is het dus nu al mogelijk te boeken voor volgend jaar. Wil je nog niet boeken? Je kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen, misschien is het een leuk voorstel voor volgend jaar met de Kidz, het team, het bedrijf of een vrijgezellenfeest!
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van onze Poldersport activiteiten? 
Mei 2011
5 sterren waardering door Het Parool
In de rubriek 'feestje' van Het Parool wordt iedere week een ander kinderfeestje besproken.
Zaterdag 7 mei liep redactrice Floor Boon samen met de fotograaf mee met het Kidz survival verjaardagspartijtje van Casper en heeft het arrangement beoordeeld met een 5 sterren waardering!
 
Bekijk hier het artikel in PDF bestand.
 
Maart 2011 - Voorjaar bij Poldersport
Voorjaarsperikelen
Het voorjaarszonnetje, de lammetjes en de kalfjes zijn allemaal voortekenen voor wat staat te gebeuren: de start van het nieuwe Poldersportseizoen!!
Ook onze instructeurs zijn er weer helemaal klaar voor na een intensieve opfrissing van de BHV cursus.
 
   
  
  
Februari 2011 - Nieuw rietdak
De 120 jaar oude stal is voor de 4e keer in al die jaren aan een nieuw dak toe.

Inmiddels is het alweer 25 jaar geleden dat het dak voor het laatst vernieuwd is. 
Ronald Wieman, de rietdekker is druk bezig om er weer een mooi plaatje van te maken.
 
 
 
December 2010 - Winterse plaatjes
Winterpret
De winter is aangebroken in het Poldersport landschap.
De sneeuw levert leuke plaatjes op en natuurlijk zijn er altijd een paar bikkels die niet bang zijn voor een beetje kou.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra info

Ons kantoor is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 
 
 
 
 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Biologische Boerderij

Boerderij Poldersport mag zichzelf al sinds 2009 biologisch noemen. Wat zijn de redenen? Lees het hier!

 Lees verder