Poldesporten in de Kwakel

Poldersporten in De Kwakel. Wat is dat precies? Poldersport De Kwakel houdt zich sinds 1994 bezig met allerlei sportieve activiteiten in de polder. Vandaar het woord "poldersporten". Maar wat houdt poldersporten dan precies in? Poldersporten is een echte belevening. Je moet de polder kunnen zien, voelen en ruiken! Bij Poldersport De Kwakel noemen we dit het "ultieme Poldergevoel"! Het doel van poldersporten is om gezamenlijk een actieve, gezellige en vooral leuke dag of dagdeel te beleven waar we rekening houden met de conditie en wensen van de deelnemers.

Poldersporten is voor iedereen leuk

Het mooie van poldersporten is dat het voor iedereen leuk en toegankelijk is. Je hoeft geen topathleet te zijn of een vlieggewicht te hebben om lekker mee te kunnen doen! We passen zonder problemen onze activiteiten aan, aan ieders sportieve wensen en houden hier natuurlijk rekening met leeftijd. Daarom is het poldersporten ook zo geschikt om als familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellendag. Wist je dat wij ontzettend leuke kinderfeestjes kunnen organiseren?

Poldersporten als oefening voor obstacle runs

Doe jij mee aan mud masters, strong viking of de Obstakel in De Kwakel run van Poldersport? Dan kun je bij ons prima gaan poldersporten als training voor deze evenementen. Er staan meer dan zestig obstakels voor je klaar in een vaste opstelling. Van zeer eenvoudig tot pittig (of van groen tot zwart voor de "insiders"). We grossieren en modder, sloten en ruimte om te rennen. En natuurlijk beschikken wij over prima kleedkamers met douches. Wil je met een groep komen oefenen? Vanaf 10 personen kun je als groep een boeking plaatsen. Kom je in je eentje of in een kleinere groep? Dan voegen we je samen met een andere groep.

Interesse in poldersporten gekregen?

Heb je interesse in poldersporten gekregen? Natuurlijk! Want het is hartstikke leuk om te doen! Neem snel contact met ons op en beleef het ultieme poldergevoel bij Poldersport De Kwakel!

Poldernieuws

13 april bokkentocht met liveband Acoustic Mix

zie https://www.polderfeest.nl/evenementen/1e-bokkentocht/

 

22 april 2e Kwakelse Dijkentocht