Poldersurvival - Een begrip bij Poldersport

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994,  is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Al velen zijn u voorgegaan. De schitterende en uitdagende surivaltocht door ons schitterende terrein in de Kwakel, strategisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, waar het boerenland er nog uitziet zoals u het gewend bent van oude schilderijen. Onze unieke survivaltocht is in de jaren dat wij deze organiseren, echt gevormd tot een bijzonder leuke, sportieve en creatieve uitdaging voor zowel jong als oud. Dit hebben we weten te realiseren door diverse moeilijkheidsgradaties mee te nemen in de tocht.

Poldersurvival in de Kwakel. Wat houdt het in?

Uw gezelschap trekt samen met onze instructeur de schitterende polder van de Kwakel in. Genietend van het schitterende lanschap komt u zo'n ruim vijfentwintig keer een natuurlijke hindernis tegen in de vorm van een vijftien(!) meter brede poldersloot. U zult denken: Hoe kom ik daar droog overheen? Maar als u goed kijkt zult u zien dat er mogelijkheden zijn om er droog overheen te komen! Onze instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u zelf de uitdaging moeten aangaan, en voorzien van een flinke shot adrenaline de "sprong" zien te maken. Wat zult u trots zijn op uzelf als u droog de overkant heeft bereikt! En natuurlijk levert zo'n hindernis ook de nodige hilarische momenten op! Tijdens het oversteken van de poldersloot zijn er diverse manieren voorzien van verschillende moeilijkheidsgradaties. Wij hebben de hindernissen dan ook voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Poldersurvival niet alleen voor de sportieveling!

Bent u niet zo van het spring-en renwerk maar doet u het liever rustig aan? (Of blijft u liever droog?) Geen probleem! Onze poldersurvival route is opgebouwd om iedereen een leuke tijd te garanderen. Onze instructeurs zetten een traject uit, specifiek afgestemd op de wensen van uw gezelschap. Als "opwarmertje" gaan we veelal eerst een onderdeel boven land proberen of een aantal eenvoudige water hindernissen. Vervolgens leggen we de lat wat hoger, maar natuurlijk staan de wensen van uw gezelschap voorop! Het moet voor iedereen een leuke en onvergetelijke dag worden!

 

U kunt de Poldersurvival combineren met een andere activiteit zoals bv de zekamp (totaal ca. 4 uur durend programma) maar u kunt u er ook voor kiezen om alleen de poldersurvival bij Poldersport te komen doen.

De Poldersurvival is een ca. 2 uur durend programma, bestaande uit: 

* Ontvangst met koffie, thee en een plak Kwakelse krentenwegge
* uitleg en vervolgens gaat u onder begeleiding van een Poldersportinstructeur ca. 1,5 uur lang een parcours volgen waarbij u op allerlei manieren een sloot gaat oversteken. 
Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen

Kosten € 24,75 p.p. (minimaal 10 betalende deelnemers)

 

Heeft u inmiddels ook al zo'n zin in een potje poldersurvival? Neem dan contact met ons op via 0297 563679 of stuur een e-mail naar info@poldersport.com of boek direct!

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!