Escaperoom Fort De Kwakel

Escaperoom Fort De Kwakel, Stelling van Amsterdam.

Een unieke escape room

Het geheimzinnige genootschap ‘Activae Aqua Alsmare’ heeft Fort de Kwakel gekraakt om onderzoek te doen naar het bijzondere water dat eronder ligt opgeslagen. Ga in een team van 6 à 8 personen de uitdaging aan om het fort binnen te dringen en meer over dit genootschap te weten te komen. Lukt het jullie om binnen 75 minuten het genootschap te infiltreren? Al spelende leer je over de functie van het fort, over de Stelling van Amsterdam en over de kracht en het nut van water. Het eerste deel (5-15 minuten) vindt buiten het Fort plaats, de rest is binnen.

Wij bieden deze activiteit vooral aan bedrijven aan, als alternatief voor deelnemers die het liever iets rustiger aan willen doen.

(LET OP: er is maar één escaperoom beschikbaar)

Belangrijk om te weten:

  • Het eerste deel (5-15 minuten) vindt buiten plaats
  • Binnen in het Fort is er geen verwarming
  • Het is nodig om ergens in het spel te kunnen bukken. >90% van het spel is te spelen door minder validen.
  • Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen onder volwassen begeleiding meespelen, hoewel we 10 jaar en ouder adviseren. Dit vanwege de moeilijkheid van de puzzels en het gebruik van licht- en geluidseffecten.

 

Mocht u qua activiteit alleen de escaperoom willen doen, in een gezelschap van 2 tot 8 personen en geen andere activiteiten bij Poldersport, dan verwijs ik u graag naar de website www.turfaalsmeer.nl. Daar kunt u dan een reservering plaatsen, dit gaat dan niet via Poldersport.

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op:
0297-563679

Hansje Brinker Experience de kwakel

Proef de sfeer