Poldersport

Puzzeltocht

Wandelen door de Kwakel – Gras onder je voeten

De Kwakel staat bekend om de schitterende uitgestrekte polders en ongerepte natuur. Het landschap kenmerkt zich door de rustieke, oud Hollandse uitstraling die u regelmatig terugziet in de schitterende schilderijen van de Hollandse meesters. Als u besluit te gaan wandelen door de polders van De Kwakel, maakt ook ú kennis met al het schoons wat De Kwakel te bieden heeft. U zult nieuwsgierige koeien tegenkomen op uw pad, en de geur van vers gemaaid gras inademen.

Wandelen in De Kwakel buiten de bestaande paden

Wilt u ook eens avontuurlijk uitwijken van de getreden paden? Klauter dan eens over een afrastering en geniet van het schitterende landschap van De Kwakel zonder dat u hinder ondervindt van auto’s en fietsers.

Wandelen in de Kwakel als rustig alternatief

Bent u niet zo sportief aangelegd, of heeft u last van een beperking die het wat lastig maakt om aan onze overige activiteiten mee te doen? Dan is wandelen door De Kwakel een heerlijk alternatief! Poldersport heeft een hele leuke fotopuzzeltocht opgezet die u in alle rust en op uw eigen tempo door de Kwakelse polder heenleidt.
Lijkt dit u wat? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over wandelen door De Kwakel in combinatie met onze fotopuzzeltocht!

 

Referenties van

Onze klanten

Meest gestelde

Vragen

Hoe kan ik boeken?

Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken. Met name de woensdagmiddag en de weekeinden zijn heel populair.

Wat gebeurt er als het regent?

De boeking gaat altijd door. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

Kunnen wij iets te eten bestellen?

Wij hebben snoep, ijsjes, koeken, chips, dorito’s met dipsaus en nootjes voorradig. Verder kunnen wij ter aanvulling van uw sportdag een boerenlunch, borrelhapjes, broodjes hamburger, broodjes knakworst, belegde broodjes, taarten  en een boerenbarbecue of buffet voor u verzorgen.

Wat moet ik meenemen?

Sportkleding is perfect om in te poldersporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het slim om wat oudere kleding te gebruiken.

Kunnen wij na afloop douchen?

Ja, na afloop van het sporten is er een mogelijkheid om te douchen. Er zijn aparte mannen en vrouwen kleed-doucheruimtes. Elke kleedruimte heeft 12 gemeenschappelijke douches maar ook 2 aparte douchehokjes.

Kan ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond mee te nemen. Dit omdat honden ziekteverwekkers met zich mee kunnen dragen die gevaarlijk zijn voor onze koeien. De uitwerpselen van de hond kunnen leiden tot abortus bij de koe.

Boek nu!

    Boekingsformulier voor Bedrijf/Vrienden/Familie:

    De heerMevrouw