Kanotocht

Peddelen bij Poldersport

Genieten van een rustige kanotocht door de Ringvaart, over het Zijdelmeer en dan via de polder terug? Dat kan bij Poldersport. De kanotocht is een rustig onderdeel van het poldersporten. U geniet van het landschap terwijl u door de diverse poldersloten en de Ringvaart peddelt.

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op:
0297-563679

Kanovaren bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Kanotocht door de omgeving, genieten van een uniek landschap

De kanotocht is voor iedereen geschikt. Het is een heerlijke rustige tocht. Net als u denkt moe te worden, ziet u de vertrouwde boerderij al weer aan de waterkant en kunt u rustig afmeren.

Bij Poldersport varen wij met stabiele Canadese kano’s die (bijna) nooit omslaan. De start is al spectaculair. Via een lanceersysteem worden kano en peddelaars het water ingereden. Hoe hard dat gaat, bepalen de andere deelnemers waarmee je op stap bent.

Je bepaalt zelf het tempo

Kanoën kan uiteraard in een dag- of halve dagprogramma worden ingepast. Er zijn kano’s voor 1 en 2 personen en in de stabiele Canadese kano’s kunnen 2 tot 3 volwassenen plaatsnemen.

Je bepaalt zelf het tempo, dus stijve spieren na afloop is niet nodig. Voor de liefhebbers: het parcoursrecord van ± 4 kilometer is 39 minuten.

Kanovaren bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Proef de sfeer