Poldersport

Kidz Survival Basic

Kidz Survival Basic

Heeft u een sportief of avontuurlijk kind? Dan bent u bij Poldersport aan het goede adres voor zijn of haar kinderpartijtje. Wij bieden een programma van 1,5uur lang klimmen, klauteren, zwaaien, tokkelen, survivallen en wie weet wel nat worden. Heerlijk! Wij verzorgen een onvergetelijk partijtje.

Na ontvangst met limonade en wat lekkers, trekken de kinderen samen met de instructeur de polder in voor de poldersurvival. In de polder loopt de groep telkens opnieuw tegen een sloot aan. Steeds is er een manier om droog over te komen. Na een duidelijke uitleg van de instructeur mogen de kinderen het zelf gaan proberen. Of het nou een vlot, een trapeze, een touwzwaai, een touwbaanparcours of drijvende paddenstoelen zijn, de kinderen kunnen op eigen niveau en snelheid naar de overkant. Natuurlijk zit er in elke survival een opbouw die de instructeur afstemt op de groep. Als ‘opwarmertje’ doen we eerst een onderdeel boven land of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens wordt het uitdagender. Natuurlijk staan de wensen van de kinderen voorop. De ouders zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Maakt u liever mooie foto’s vanaf het droge? Dan hebben wij goed nieuws, over iedere sloot is er namelijk een bruggetje.

Na dit survival avontuur is het hoogstwaarschijnlijk dat niet alle kinderen/ouders hun kleding droog en schoon hebben gehouden. Vandaar dat wij heerlijke warme douches hebben om de zichtbare herinneringen af te spoelen. Na het douchen hebben wij een cadeautje voor de jarige jop (per reservering is er 1 cadeautje beschikbaar) en een stoer surival diploma voor alle kidz die hebben laten zien hoe goed ze het parcours hebben afgelegd.

Het arrangement begint vanaf 10 kinderen, van 8 t/m 16 jaar oud en is inclusief limonade vooraf, wat lekkers, een cadeautjes voor de jarige en een survival diploma. Zorg ervoor dat ieder kind/ouder schone kleding, schoenen en een handdoek bij zich heeft. Wanneer het kouder of regenachtig is, is het verstandig ook een regenjack mee te nemen. Als de kinderen dan nat zijn beschermt deze ze tegen de wind en kou. Wij sportievelingen gaan altijd door, ook al gaat het regenen!

Tijden
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober. Kinderfeestjes kunnen bij ons plaatsvinden van maandag tot en met vrijdag de gehele dag, dus ook na schooltijd of begin van de avond bent u van harte welkom. Op woensdagmiddagen zijn kinderpartijtjes aan vaste starttijden gebonden. Deze zijn 13.30 uur, 14.00 uur, 15.30 uur of 16.00 uur.
Voor het weekeinde geldt dat dit op zaterdag alleen in de ochtend mogelijk is. Voor de Kidz Survival Basic geldt dat de uiterste aankomsttijd 11.00uur is op zaterdag.

Zondag zijn wij gesloten.

Het is niet toegestaan eigen etenswaren en consumpties mee te nemen en te nuttigen op het terrein van Poldersport.

Boek hier direct het ‘Kidz Survival Basic’ arrangement

Tot snel!

Referenties van

Onze klanten

Meest gestelde

Vragen

Hoe kan ik boeken?

Het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te boeken. Met name de woensdagmiddag en de weekeinden zijn heel populair.

Wat gebeurt er als het regent?

De boeking gaat altijd door. Alle activiteiten vinden plaats in de buitenlucht.

Kunnen wij iets te eten bestellen?

Wij hebben snoep, ijsjes, koeken, chips, dorito’s met dipsaus en nootjes voorradig. Verder kunnen wij ter aanvulling van uw sportdag een boerenlunch, borrelhapjes, broodjes hamburger, broodjes knakworst, belegde broodjes, taarten  en een boerenbarbecue of buffet voor u verzorgen.

Wat moet ik meenemen?

Sportkleding is perfect om in te poldersporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het slim om wat oudere kleding te gebruiken.

Kunnen wij na afloop douchen?

Ja, na afloop van het sporten is er een mogelijkheid om te douchen. Er zijn aparte mannen en vrouwen kleed-doucheruimtes. Elke kleedruimte heeft 12 gemeenschappelijke douches maar ook 2 aparte douchehokjes.

Kan ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond mee te nemen. Dit omdat honden ziekteverwekkers met zich mee kunnen dragen die gevaarlijk zijn voor onze koeien. De uitwerpselen van de hond kunnen leiden tot abortus bij de koe.

Boek nu!

    Boekingsformulier voor Bedrijf/Vrienden/Familie:

    De heerMevrouw