Levend tafelvoetbal Activiteit

Levend tafelvoetbal. Onderdeel van de Zeskamp

Ben je gek op tafelvoetbal? Dan biedt Poldersport jou de kans om levend tafelvoetbal te spelen! Je speelt met een team van zeven personen. Je team bestaat uit drie verdedigers, drie aanvallers en een keeper. Makkelijk toch? Nou, er zit wel een addertje onder het gras. Je zit namelijk vast aan twee van je teamgenoten! Hierdoor wordt je bewegingsvrijheid behoorlijk beperkt!

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op: 
0297-563679

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994,  is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Stel je een voor: Je wilt de bal spelen, maar op het moment dat je er met de bal vandoor gaat, val je terug omdat je teamgenoot net even de andere kant op wil. Dit kan hilarische momenten opleveren.

Alle spelers zitten in een tuigje, dat aan een lang elastiek bevestigd is. Net als in het tafelvoetbalspel kunnen de spelers niet vrij bewegen en zijn zij genoodzaakt om samen te werken.

Proef de sfeer