Supersurvival

Een begrip bij Poldersport

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994,  is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag! Al velen zijn u voorgegaan. De schitterende en uitdagende survivaltocht door ons schitterende terrein in De Kwakel, strategisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, waar het boerenland er nog uitziet zoals u het gewend bent van oude schilderijen. Onze unieke survivaltocht is in de vele jaren dat wij deze organiseren, echt gevormd tot een bijzonder leuke, sportieve en creatieve uitdaging voor zowel jong als oud. Dit hebben we weten te realiseren door diverse moeilijkheidsgradaties mee te nemen in de tocht.

Maar wat als u de 1,5 uur Poldersurvival te kort vindt? Dan is er de Supersurvival, oftewel 2x 1,5uur de poldersurvival.

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op:
0297-563679

Trapeze, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Supersurvival in de Kwakel. Wat houdt het in?

Vindt u 1,5 uur Poldersurvival niet lang genoeg dan is er de Supersurvival. Deze bevat 2x ca. 1,5uur sporten.

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie,thee en een plak Kwakelse krentenwegge. Tijdens de koffie en thee stelt de instructeur zich aan u voor en geeft uitleg betreffende het programma. Na de koffie en thee gaat u starten met het programma.

Hoe kom ik daar droog overheen?

Uw gezelschap trekt samen met onze instructeur er op uit, de schitterende polder van De Kwakel in. Genietend van het schitterende landschap komt u vaak een natuurlijke hindernis tegen in de vorm van een vijftien(!) meter brede poldersloot. U zult denken: Hoe kom ik daar droog overheen? Maar als u goed kijkt zult u zien dat er mogelijkheden zijn om er droog overheen te komen! Onze instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u zelf de uitdaging moeten aangaan, en voorzien van een flinke shot adrenaline de “sprong” zien te maken. Wat zult u trots zijn op uzelf als u droog de overkant heeft bereikt! En natuurlijk levert zo’n hindernis ook de nodige hilarische momenten op! Tijdens het oversteken van de poldersloot zijn er diverse manieren voorzien van verschillende moeilijkheidsgradaties. Wij hebben de hindernissen dan ook voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Drijfmatten, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie
Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994,  is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

 ‘Opwarmertje’

Als ‘opwarmertje’ doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze. Na de pauze wordt het uitdagender. Wij hebben inmiddels zoveel survivalonderdelen dat je zelfs bij de Supersurvival niet 2x hetzelfde doet.

Proef de sfeer