Poldersurvival

Een begrip bij Poldersport

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994,  is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag! Al velen zijn u voorgegaan. De schitterende en uitdagende survivaltocht door ons schitterende terrein in de Kwakel, strategisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, waar het boerenland er nog uitziet zoals u het gewend bent van oude schilderijen. Onze unieke survivaltocht is in de vele jaren dat wij deze organiseren, echt gevormd tot een bijzonder leuke, sportieve en creatieve uitdaging voor zowel jong als oud. Dit hebben we weten te realiseren door diverse moeilijkheidsgradaties mee te nemen in de tocht.

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op:
0297-563679

Megaklimbaan, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Poldersurvival in de Kwakel. Wat houdt het in?

Uw gezelschap trekt samen met onze instructeur de schitterende polder van de Kwakel in. Genietend van het schitterende landschap gaat u 1,5uur lang op allerlei manieren over een vijftien(!) meter brede poldersloot. Klimmen, slingeren, klauteren, springen etc. U zult denken: Hoe kom ik daar droog overheen? Maar als u goed kijkt zult u zien dat er mogelijkheden zijn om er droog overheen te komen! Onze instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u zelf de uitdaging moeten aangaan, en voorzien van een flinke shot adrenaline de “sprong” zien te maken. Wat zult u trots zijn op uzelf als u droog de overkant heeft bereikt! En natuurlijk levert zo’n hindernis ook de nodige hilarische momenten op! Tijdens het oversteken van de poldersloot zijn er diverse manieren voorzien van verschillende moeilijkheidsgradaties. Wij hebben de hindernissen dan ook voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Poldersurvival is niet alleen voor de sportieveling!

Bent u niet zo van het spring-en renwerk maar doet u het liever rustig aan? (Of blijft u liever droog?) Geen probleem! Onze poldersurvival route is opgebouwd om iedereen een leuke tijd te garanderen. Onze instructeurs zetten een traject uit, specifiek afgestemd op de wensen van uw gezelschap. Als “opwarmertje” gaan we veelal eerst een onderdeel boven land proberen of een aantal eenvoudige water hindernissen. Vervolgens leggen we de lat wat hoger, maar natuurlijk staan de wensen van uw gezelschap voorop! Het moet voor iedereen een leuke en onvergetelijke dag worden!

Spinnenweb, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie
Mikadobaan, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Opties

U kunt de Poldersurvival combineren met een andere activiteit zoals bv de zeskamp (totaal ca. 4 uur durend programma) maar u kunt u er ook voor kiezen om alleen de poldersurvival bij Poldersport te komen doen.

Duur activiteit

De Poldersurvival is een ca. 2 uur durend programma, bestaande uit:

  • Ontvangst met koffie, thee en een plak Kwakelse krentenwegge
  • Uitleg en vervolgens gaat u onder begeleiding van een Poldersportinstructeur ca. 1,5 uur lang een parcours volgen waarbij u op allerlei manieren een sloot gaat oversteken.
  • Na afloop van dit programma is er gelegenheid om te douchen
Pontonoversteek, onderdeel van de survival bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Proef de sfeer