Vlottenbouw

Zelf een vlot bouwen en er dan ook nog op gaan varen, gaat dat ons lukken?

Ja, zeggen wij van Poldersport. Je bent met een groep mensen, die je normaal alleen op kantoor tegenkomt of waarmee je gaat winkelen of in de kroeg zit. Met deze groep sta je voor een stapel kunststof vaten, houten palen en een verzameling touwen: de hulpmiddelen om een zeewaardig vlot te bouwen. Onder het toeziend oog van een instructeur ga je met jouw groep aan de slag.

Al snel blijkt dat er toch enig overleg of organisatie nodig is. Maar al doende leert men en na verloop van tijd ontstaat er toch iets dat op een vlot lijkt. Vervolgens kan het vlot te water gaan, dit gaat nog net, maar met 10 mensen gaan varen, is een ander verhaal.

Losse activiteit boeken

Indien je een losse activiteit wilt boeken en niet een heel programma, neem dan contact met ons via ons contactformulier op de contactpagina of bel op:
0297-563679

Vlotbouwen bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Constructiefouten komen genadeloos aan het licht. Het vlot van de langzame, bedachte groep blijkt bij terugkomst nog intact. Dat kan niet van ieder vlot gezegd worden.

Gelukkig is er na afloop nog tijd om in de gezellige ontvangstruimte van Poldersport om de verrichtte handelswijze nog eens haarscherp te analyseren, of om dit alles zo snel mogelijk te vergeten.

Proef de sfeer