Voor Scholen

Kleine

Introductie

Sportdag voor scholen

Sportdag voor scholen: Poldersport heeft een aantal sportieve programma’s die zeer geschikt zijn voor grote groepen scholieren. De minimum leeftijd voor de sportieve activiteiten bij Poldersport is 8 jaar. De groepsgrootte kan variëren van 10 tot 500 leerlingen voor één dagdeel.

Programma’s voor een sportdag voor scholen
Het schoolprogramma bestaat uit twee verschillende sportonderdelen en duurt ongeveer 3,5 uur (excl.douchen en/of omkleden). Uiteraard wordt de poldersurvival als hoofdactiviteit niet gemeden. Daarnaast kan er door de scholieren (of begeleiders) een keuze gemaakt worden uit: de zeskamp, vlot bouwen en kanotocht. In overleg zijn andere onderdelen ook mogelijk.

Poldersport betekent een leuke dag, met veel plezier, maar ook leermomenten. Teambuilding & samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de activiteiten.

Reactie: “Van alle survivals was dit de leukste!”

De activiteiten voor scholieren beginnen meestal om 09.30 uur en duren tot ± 13.00 uur., aansluitend is er gelegenheid om te douchen. Voor de lunch bieden wij de mogelijkheid van belegde broodjes à €2,50 per stuk, met eventueel een kopje soep à € 2,50 p.p. Ook kan de lunch zelf worden meegenomen door de scholieren.

Uiteraard kan een school er ook voor kiezen om de scholieren één activiteit (de school survival, een ca. 2 uur durend programma) aan te bieden. De prijs per persoon voor twee sportonderdelen, is als volgt:

Leeuwenhorst op bezoek bij Poldersport

Groene mat oversteek en mikadobaan

sportdag voor scholen

Prijslijst 2024

(inclusief 9% BTW)

De programma’s bestaan uit twee verschillende sportonderdelen en duren ongeveer 3,5 uur (excl.douchen en/of omkleden). Uiteraard wordt de poldersurvival als hoofdactiviteit niet gemeden.

Scholieren  (leeftijd 8 t/m 16 jaar)

Programma met 2 activiteiten:Seizoen 2024:  
Schoolarrangement:
15 – 40 scholieren€ 23,25
41 – 100 scholieren€ 20,25
101 – 200 scholieren€ 18,75
> 201 scholieren€ 18,25

 

 

Alleen poldersurvival€ 16,50
> 100 leerlingen€ 15,50
> 200 leerlingen€ 14,50

extra

Informatie

Deze prijzen gelden voor scholieren t/m 16 jaar en van maandag t/m vrijdag. Voor studenten zijn prijzen op aanvraag beschikbaar.
Scholen en studenten kunnen het hele seizoen op maandag tot en met vrijdag terecht bij Poldersport. Wij zijn geopend van begin april tot eind oktober.

Kleedruimtes
Buiten wordt je vies! Daarom hebben we voldoende voorzieningen om weer fris te worden. Er zijn 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en 2 aparte douchecabines.

Wat zeggen mensen over poldersport?

Meest gestelde

Vragen

Groene mat oversteek en mikadobaan

Hoe kan ik boeken?

  1. Via het boekingsformulier op de website.
  2. Via e-mail: info@poldersport.com. Vergeet niet uw adresgegevens en telefoonnummer toe te voegen.
  3. Telefonisch: 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur).

Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Wat is het minimaal aantal deelnemers om bij Poldersport te boeken?

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Komt u met minder deelnemers, betaalt u voor 10 personen. Wanneer u geboekt heeft en er blijken minder deelnemers te zijn dan verwacht, kan dit tot twee weken van te voren worden aangepast. Poldersport hanteert een minimale opkomst van 75% van het bij de reservering opgegeven aantal deelnemers met een minimum van 10 personen. Dit aantal deelnemers wordt minimaal in rekening gebracht en kan tot 7 dagen voor aanvang aan ons door worden gegeven.

Als het regent, gaat het dan ook door?

De boeking gaat altijd door. Wanneer het heel hard regent of onweert, zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Wanneer het koud is of hard regent is het verstandig om een regenjack mee te nemen. Deze beschermt tegen wind en kou, zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect.

Welke kleding is het meest geschikt om te sporten bij Poldersport?

Sportkleding is perfect om in te sporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het verstandig om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs of slippers. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met een bril op wilt gaan sporten. Op deze manier verklein je de kans dat je deze verliest. Een handdoek en schone kleding zorgt ervoor dat je heerlijk kunt douchen en schoon verder kunt.

Is het mogelijk iets te eten en te drinken?

Wij kunnen een boerenlunch, polderbarbecue, broodjes, ijsjes en soep verzorgen. Wel dient u de lunch, barbecue of broodjes minimaal 3 dagen van te voren op te geven. Zie ook nog ons kopje eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Kan er na afloop van het sporten worden gedoucht?

Na afloop van het sporten is er de mogelijkheid om te douchen. Wij beschikken over 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en elk 2 douchecabines.

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Hoe kan ik betalen?

  1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.
  2. Pinnen aan de bar.
  3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

Waar blijft mijn kleding als ik die ben vergeten?

Als je kleding vergeet is dit bij ons geen probleem Alle gevonden kleding wordt door ons een week bewaard. Omdat de meeste kleding nat en vies is wordt het na een week vernietigd. Zorg er dus voor dat je niks vergeet!

Boek nu

Poldersport De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Wij nemen per e-mail of telefonisch contact met u op om datum, tijd en overige wensen, tijd en overige wensen definitief af te spreken. Op de boeking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op!! Als u de aanvraag indient via een hotmail.com of hotmail.nl account kan het zo zijn dat onze reactie in uw spam terecht komt. Graag hier rekening mee houden.

    Boekingsformulier voor scholen

    De heerMevrouw