Supersurvival

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze 23 jarige historie is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Al velen zijn u voorgegaan. De schitterende en uitdagende surivaltocht door ons schitterende terrein in de Kwakel, strategisch gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, waar het boerenland er nog uitziet zoals u het gewend bent van oude schilderijen. Onze unieke survivaltocht is in de achtien jaar dat wij deze organiseren, echt gevormd tot een bijzonder leuke, sportieve en creatieve uitdaging voor zowel jong als oud. Dit hebben we weten te realiseren door diverse moeilijkheidsgradities mee te nemen in de tocht.

Maar wat als u de 1,5uur Poldersurvival te kort vindt? Dan is er de Supersurvial.

 

Supersurvival in de Kwakel. Wat houdt het in?

Vindt u 1,5 uur Poldersurvival niet lang genoeg dan is er de Supersurvival. Deze bevat 2x ca. 1,5uur sporten.

Bij aankomst wordt u ontvangen met koffie,thee en een plak Kwakelse krentenwegge. Tijdens de koffie en thee stelt de instructeur zich aan u voor en geeft uitleg betreffende het programma. Na de koffie en thee gaat u starten met het programma.

Uw gezelschap trekt samen met onze instructeur er op uit, de schitterende polder van de Kwakel in. Genietend van het schitterende lanschap komt u vaak een natuurlijke hindernis tegen in de vorm van een vijftien(!) meter brede poldersloot. U zult denken: Hoe kom ik daar droog overheen? Maar als u goed kijkt zult u zien dat er mogelijkheden zijn om er droog overheen te komen! Onze instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u zelf de uitdaging moeten aangaan, en voorzien van een flinke shot adrenaline de "sprong" zien te maken. Wat zult u trots zijn op uzelf als u droog de overkant heeft bereikt! En natuurlijk levert zo'n hindernis ook de nodige hilarische momenten op! Tijdens het oversteken van de poldersloot zijn er diverse manieren voorzien van verschillende moeilijkheidsgradaties. Wij hebben de hindernissen dan ook voor iedereen toegankelijk gemaakt.

Als 'opwarmertje' doen we eerst een aantal onderdelen boven land en/of een aantal eenvoudige waterhindernissen. Vervolgens een kleine pauze. Na de pauze wordt het uitdagender. Wij hebben inmiddels zoveel survivalonderdelen dat je zelfs bij de Supersurvival niet 2x hetzelfde doet.

 

Heeft u inmiddels ook al zo'n zin in een potje Supersurvival? Neem dan contact met ons op via 0297 563679 of stuur een e-mail naar info@poldersport.com en boek uw plekje!

 

De Supersurvival bevat o.a.:

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Groen & Veilig

Poldersport De Kwakel is lid van de VeBON. VeBON geeft de Groen & Veilig Waarborg. Deze waarborg is een belofte dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met de veiligheid van onze deelnemers en met de omgeving waarin onze activiteiten plaatsvinden. Een prettig idee!