Vrijgezellendag

Poldersport vrijgezellen dag impressievideo

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op:
         

Veiligheid

Poldersport De Kwakel is in het bezit van het TÜV-certificaat. Wij voldoen hiermee aan de hoge veiligheidseisen van de TÜV Service Check en werken conform de voorgeschreven procedures.
TÜV is een toonaangevend keuringsinstituut dat bedrijven en hun activiteiten onderwerpt aan strenge controles op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Materialen en opleidingen van begeleiders krijgen bij deze keuringen veel aandacht. Het TÜV-certificaat geeft de garantie dat de instructies bij een buitensportactiviteit van dien aard zijn, dat de kansen op blessures tot een minimum worden beperkt en dat de materialen regelmatig worden gekeurd.
 
Als lid van de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBoN) werkt Poldersport bovendien met de Groen en Veilig Waarborg. Het voeren van dit waarborgteken houdt in dat Poldersport haar activiteiten uitvoert met respect voor natuur en milieu. Het achterlaten van afval, veroorzaken van geluidsoverlast en het beschadigen van de natuur en gebouwen is onacceptabel. De veiligheid van de deelnemers en een milieuvriendelijke werkwijze staan centraal.