`t Praathuis

Vergaderen bij Poldersport? Dat kan!

Bent u op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Wij hebben een rustieke en schitterende locatie op het platteland en dat net onder de rook van Amsterdam.

Poldersport is een rustieke locatie alwaar u in alle rust kunt vergaderen of een nieuwe koers kunt bepalen.

Wij bieden u verschillende vergaderruimtes  waarbij u relaxed kunt vergaderen met alle geluiden van het platteland op de achtergrond.  

Wij hebben een vergaderruimte voor wel 250 personen, 2 vergaderruimtes voor elk 80 personen en een vergaderruimte voor maximaal 25 personen. Deze laatste locatie is ons “Praathuis”.

Welke vergaderruimte u ook kiest, u bent van alle gemakken voorzien. En heeft u speciale wensen voor uw bijeenkomst? Geen probleem. Wij zetten ons 100% in om u als tevreden gast te zien vertrekken.

Onze vergaderruimtes zijn voorzien van een beamer, projectiescherm en een flip-over, ook bieden wij gratis WIFI. Tevens bieden wij gratis parkeerruimte aan.

U kunt onze vergaderruimtes boeken per dagdeel (ochtend / middag /avond). Onze ruimtes zijn alleen te boeken in combinatie met een sportieve activiteit.

 

Vergaderen bij Poldersport is vergaderen in stijl.

Poldersport is een biologisch melkveebedrijf en onze koeien zijn gehuisvest in een unieke ronde open stal: een  roundhouse. U bent natuurlijk van harte welkom om tussen het vergaderen door de benen even te strekken en onze stal te bezoeken of om in kleine groepen elders op ons terrein verder te vergaderen.

 

 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: