Een onvergetelijk actief vrijgezellenfeest

De bruiloft staat voor de deur, maar eerst is er nog: Hét vrijgezellenfeest. Want een huwelijk kan natuurlijk niet zonder deze bijzondere dag. Als je op zoek bent naar een leuke dag/middag vol actieve pret en uitdaging, dan ben je bij Poldersport aan het juiste adres. Voor alle bruiden en bruidegoms en natuurlijk ook voor al hun vrienden en vriendinnen heeft Poldersport vele uitdagende activiteiten.

Reactie: "Super vrijgezellendag gehad! Goede organisatie, gezelligheid en veel gelachen!"

Hoe ziet een actief vrijgezellenfeest eruit?

Je mag zelf een keuze maken uit onze activiteiten. Dat kan zijn van een poldersurvival tot vlottenbouwen en van kanotocht tot fotopuzzeltocht. Voor elke groep zijn er passende activiteiten te bedenken! Elke activiteit duurt ca. 1,5 uur en zo kan je een halve of een hele dag samenstellen bij ons. Ook kan je bij ons voor of na de activiteiten iets eten of drinken. Als er mensen van ver moeten komen, kunnen we zelfs slaapplekken in de buurt regelen! Kleding voor de vrijgezel is iets wat wij helaas niet kunnen regelen, dit mag je zelf verzinnen. Heb je speciale wensen qua tijden en activiteiten, laat het ons weten en wij gaan dat samen regelen. Het Poldersport motto is: "Alles mag, niets moet!" Wij gaan voor al onze activiteiten echter wel uit van minimaal 10 betalende deelnemers.

Je ziet het: Keuze genoeg voor een geslaagd actief vrijgezellenfeest! In de loop der jaren mochten wij al een paar duizend vrijgezellengroepen (dames & heren) ontvangen.

Alvast tot ziens!!Poldersport vrijgezellen dag impressievideo

 
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober, maar ons kantoor is het gehele jaar geopend. 
 
Gaarne bellen tijdens kantooruren.

 

Contact

Albert en Astrid Blommestijn
Boterdijk 91
1424 ND  DE KWAKEL
 
Ons kantoor is geopend op
ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
 
tel.  0297 563679
fax.  0297 525730
e-mail: info@poldersport.com
Bezoek ons ook op: