Voor vrijgezellen/vrienden

Kleine

Introductie

Een onvergetelijk actief vrijgezellenfeest

De bruiloft staat voor de deur, maar eerst is er nog: Hét vrijgezellenfeest. Want een huwelijk kan natuurlijk niet zonder deze bijzondere dag. Als je op zoek bent naar een leuke dag/middag vol actieve pret en uitdaging, dan ben je bij Poldersport aan het juiste adres. Voor alle bruiden en bruidegoms en natuurlijk ook voor al hun vrienden en vriendinnen heeft Poldersport vele uitdagende activiteiten.

Reactie: “Super vrijgezellendag gehad! Goede organisatie, gezelligheid en veel gelachen!”

Hoe ziet een actief vrijgezellenfeest eruit?
Je mag zelf een keuze maken uit onze activiteiten. Dat kan zijn van een poldersurvival tot vlottenbouwen en van kanotocht tot fotopuzzeltocht. Voor elke groep zijn er passende activiteiten te bedenken! Elke activiteit duurt ca. 1,5 uur en zo kan je een halve of een hele dag samenstellen bij ons. Ook kan je bij ons voor of na de activiteiten iets eten of drinken. Als er mensen van ver moeten komen, kunnen we zelfs slaapplekken in de omgeving regelen! Kleding voor de vrijgezel is iets wat wij helaas niet kunnen regelen, dit mag je zelf verzinnen. Heb je speciale wensen qua tijden en activiteiten, laat het ons weten en wij gaan dat samen regelen. Het Poldersport motto is: “Alles mag, niets moet!” Wij gaan voor al onze activiteiten echter wel uit van minimaal 10 betalende deelnemers.

Je ziet het: Keuze genoeg voor een geslaagd actief vrijgezellenfeest! In de loop der jaren mochten wij al een paar duizend vrijgezellengroepen (dames & heren) ontvangen.
Ons seizoen loopt van begin april tot eind oktober, maar ons kantoor is het gehele jaar geopend.

Alvast tot ziens!! 

Bij Poldersport De Kwakel kunt u met een groep van 10 tot 500 personen terecht voor een actief bedrijfsuitje, met keuze uit 12 verschillende sportonderdelen

Kies jouw

Arrangement

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994, is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Poldersurvival arrangement

 • 15.00 uur Aankomst met koffie/thee/Kwakelse krentenwegge
 • 15.30 uur Poldersurvival
 • 17.00 uur Douchen

Kosten (ma/vr): € 24,75 p.p.  (min.10 betalende deelnemers)
Kosten (weekend): € 24,75 p.p. (min.10 betalende deelnemers)

(Genoemde aankomsttijd is slechts voorbeeld)

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994, is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Boerentoer arrangement

 • 13.30 uur Aankomst met koffie/thee/Kwakelse krentenwegge
 • 14.00 uur Zeskamp
 • 15.30 uur Pauze
 • 16.00 uur Poldersurvival
 • 17.30 uur Douchen

Kosten (ma/vr): € 33,- p.p. (min.10 betalende deelnemers)
Kosten (weekend): € 35,- p.p. (min.10 betalende deelnemers)

(Genoemde aankomsttijd is slechts voorbeeld)

Poldersurvival is ons absolute pronkjuweel. In onze historie, sinds 1994, is deze poldersurvival tocht een begrip geworden. Het mooiste bewaren wij graag voor het laatst, de poldersurvival is de ideale afsluiter van de dag!

Boerentoer arrangement met barbecue

 • 13.30 uur Aankomst met koffie/thee/Kwakelse krentenwegge
 • 14.00 uur Zeskamp
 • 15.30 uur Pauze
 • 16.00 uur Poldersurvival
 • 17.30 uur Douchen
 • 18.00 uur Boerenbarbecue

Kosten (ma/vr): € 57,75  p.p. (min.10 betalende deelnemers)
Kosten (weekend): € 59,75  p.p. (min.10 betalende deelnemers)

(Genoemde aankomsttijd is slechts voorbeeld)

na

Afloop

Boeren barbecue bij Poldersport in De Kwakel. Een echte buitensport locatie

Nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje
Minstens zo belangrijk als het actieve gedeelte, is de periode om opgedane ervaringen uit te wisselen. Ook bij wisselprogramma’s komt iedereen weer tegelijk in de sfeervolle ontvangstruimte of op het terras om bij te praten en een consumptie te nuttigen. Rond het middaguur is het tijd voor een stevige boerenlunch met o.a. goed gevulde soep met diverse luxe harde- en zachte luxe belegde broodjes. Broodjes van onze ambachtelijke bakker en lekkere vleeswaren van onze ambachtelijke slager.

Kleedruimtes
Buiten wordt je vies! Daarom hebben we voldoende voorzieningen om weer fris te worden. Er zijn 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en 2 douchecabines.

Wat zeggen onze klanten

Meest gestelde

Vragen

Hoe kan ik boeken?

 1. Via het boekingsformulier op de website.
 2. Via e-mail: info@poldersport.com. Vergeet niet uw adresgegevens en telefoonnummer toe te voegen.
 3. Telefonisch: 0297-563679 (liefst tijdens kantooruren 09:00-17:00 uur).

Na het boeken ontvangt u een boekingsbevestiging waarin uw boeking is vermeld. Deze dient u te lezen en te controleren, wanneer deze correct is dient u deze ondertekend te retourneren naar Poldersport De Kwakel.

Wat is het minimaal aantal deelnemers om bij Poldersport te boeken?

Het minimum aantal deelnemers is 10 personen. Komt u met minder deelnemers, betaalt u voor 10 personen. Wanneer u geboekt heeft en er blijken minder deelnemers te zijn dan verwacht, kan dit tot twee weken van te voren worden aangepast. Poldersport hanteert een minimale opkomst van 75% van het bij de reservering opgegeven aantal deelnemers met een minimum van 10 personen. Dit aantal deelnemers wordt minimaal in rekening gebracht en kan tot 7 dagen voor aanvang aan ons door worden gegeven.

Als het regent, gaat het dan ook door?

De boeking gaat altijd door. Wanneer het heel hard regent of onweert, zal de groep zich tijdelijk naar binnen verplaatsen tot het weer het toelaat om het programma alsnog te vervolgen. Wanneer het koud is of hard regent is het verstandig om een regenjack mee te nemen. Deze beschermt tegen wind en kou, zeker nadat je in het water bent gevallen isoleert deze perfect.

Welke kleding is het meest geschikt om te sporten bij Poldersport?

Sportkleding is perfect om in te sporten. Er is natuurlijk een kans dat je te water raakt, daarom is het verstandig om wat oudere kleding te gebruiken. De schoenen dienen dicht te zijn, geen sandalen, crocs of slippers. Wij hebben brillentouwtjes ter beschikking wanneer je met een bril op wilt gaan sporten. Op deze manier verklein je de kans dat je deze verliest. Een handdoek en schone kleding zorgt ervoor dat je heerlijk kunt douchen en schoon verder kunt.

Is het mogelijk iets te eten en te drinken?

Wij kunnen een boerenlunch, polderbarbecue, broodjes, ijsjes en soep verzorgen. Wel dient u de lunch, barbecue of broodjes minimaal 3 dagen van te voren op te geven. Zie ook nog ons kopje eten en drinken, daar vindt u verdere informatie.

Kan er na afloop van het sporten worden gedoucht?

Na afloop van het sporten is er de mogelijkheid om te douchen. Wij beschikken over 2 kleedruimtes met elk 12 gemeenschappelijke douches en elk 2 douchecabines.

Mag ik mijn hond meenemen?

Het is niet toegestaan om uw hond(en) mee te nemen. Dit omdat onze koeien ziek kunnen worden van de uitwerpselen van uw hond. Dit kan zelfs leiden tot een abortus bij de koe. Dit willen wij graag voorkomen.

Hoe kan ik betalen?

 1. Contant aan de bar, de rekening ligt voor u klaar.
 2. Pinnen aan de bar.
 3. Bedrijven en scholen kunnen op basis van een factuur achteraf betalen.

Waar blijft mijn kleding als ik die ben vergeten?

Als je kleding vergeet is dit bij ons geen probleem Alle gevonden kleding wordt door ons een week bewaard. Omdat de meeste kleding nat en vies is wordt het na een week vernietigd. Zorg er dus voor dat je niks vergeet!

Boek nu

  Boekingsformulier voor Bedrijf/Vrienden/Familie:

  De heerMevrouw